Det bevidste valg Slip fri af stress

Har du stress?

Stress er en meget diffus tilstand som kan variere i symptomer fra person til person.

I begyndelsen af en stress periode, begynder kroppen at være dysfunktionel, du kan opleve ting som virker uforklarlige,

ting som ingen mening giver i det givende tidspunkt.

Eksempler:

  • Pludseligt voldsomt opstået temperament. Du kan være sur og tænde af over ting, du ”normalt” ikke kan blive sur over, det går normalt ud over dine nærmeste, mand og børn mv.
  • Du kan også glemme rigtig meget, glemme mere end du plejer. Du kan glemme vigtige begivenheder, datoer mv. som du plejer at huske, men ikke aner hvorfor du nu lige pludselig glemmer.
  • Det kan også være at du begynder at søge mere læge, for at finde svar på, din øget hovedpine, nervøse mave eller konstante ubalance i underlivet. Dog er der ofte intet svar at finde hos lægen, andet end nye piller!
  • Tankemylder og ringe søvn.
  • Måske du er en af dem der, langsom vælger ting fra, sociale arrangementer, sport mv. Ting. der faktisk ville give dig selv en pause for den travle hverdag, og give dig tiltrængt energi, selvom du ingen har ?
  • Små eller store angstanfald, fordi din hjerne er overstimuleret.

Lige meget hvad så, er det din krop der ihærdigt prøver at fortælle dig, sende dig signaler om, at du må stoppe op,sætte farten ned, for der er noget galt! Det kan MEGET vel ”bare” være stress.

Det Bevidste valg

Stress kan helbredes, og du kan SAGTENS komme stærkt tilbage.

I forhold til så mange andre sygdomme. Jo tidligere du skrider ind, des bedre. Dog er stress en meget diffus og individuel sygdom/tænkemåde, og den kan være sindssygt skræmmende, for hvad vil den med dig?  Hvordan og hvornår er du ude af den igen?

Alt dette kender din egen krop svaret på, og i et tæt individuelt samarbejde med mig, og alle de mindfulness-teknikker jeg vil lære dig, finder vi sammen, alle de svar du har behov for kende, for at komme din stress til livs.

Er du blevet sygemeldt?

Er du sygemeldt med stress, og ingen energi har, og måske allerede ligger ned, er der også hjælp at hente. Stress kan tvinge dig i knæ, tvinge dig til en sygemelding hvis du ikke har lyttet og anerkendt nogle af signalerne ovenfor. Og det er IKKE sjovt. Selv her kan Mindfulness Coaching hjælpe.

Skal du med på mit gratis nyhedsbrev? Tør du raskmelde dig?

Mindfulness i sig selv har hjulpet mig, uden coaching delen, men der var jeg også kommet over det værste. Du behøver altså ikke at vente, men det er selvfølgelig op til dig, jeg er klar, når du er klar til at hjælpe dig tilbage på sporet, tilbage til livet, hvor stress ikke styre dig, men du styre din stress.

For at kunne skrive en anmeldelse skal du være logget ind.