Spa & Sauna

Udendørs sauna

Alle spa og saunaer leveres samlet og klar til brug.

https://www.spaogsauna.dk
https://niipit.dk/spaogsauna/wp-content/uploads/sites/727/2021/06/Spa-og-sauna-logo.png

Sauna & Spa

Hingebjergvej 26, Tvis
7500 Holstebro
Tlf: +45 4053 5108
E-mail: info@knudsens-plantage.dk


Spa og Sauna er for dig, der er vild med udendørslivet

Rundt omkring i de danske haver dukker der flere og flere udendørssaunaer, vildmarksbade og shelters op. Folk er vilde med at tilbringe tid udenfor, uanset om det er vandring, cykelture eller luksusudgaven med at opholde sig en varm sauna eller synke ned i et vildmarksbad. Tendensen er ikke svær at på øje på: vi leder efter nye måder at være udenfor på. I en travl hverdag med arbejde, skole, studie, fritidsaktiviteter og praktiske gøremål kan det være rart at trække stikket og få lov at trække vejret i den friske luft.

Samlet og klar til brug – vælg en sauna, spa, gæstehus eller shelter fra Spa og Sauna

Spa og Sauna har gjort det nemt for dig. Er du blevet hooked på idéen om at have et vildmarksbad, en udendørssauna, en shelter eller måske et gæstehus stående i haven? Så er Spa og Sauna din go-to forhandler. Køber du et produkt fra deres webshop, får du det leveret samlet og klar til brug. Du skal altså ikke stå med den besværlige samling af produktet – det har Spa og Sauna sørget for.

Produkterne fås i mange forskellige størrelser og modeller, så du kan finde en variant, der passer til dig. Fælles for alle produkterne er, at de er lavet af det samme kvalitetstræ – nemlig Thermowood. Det er specialbehandlet træ, som er modstandsdygtig over for det barske nordiske klima. Det kan modstå lave temperaturer, regn, rusk og sne uden at tage skade. Derfor kan du trygt vælge en sauna eller et vildmarksbad fra Spa & Sauna.

Spa og sauna logo