Bliv fri af din tandlægeskræk

12 trins guide til Selvhypnose12 trins guide til Selvhypnose

12 trins guide til Selvhypnose “Tag din tandlægeskræk kærligt i hånden” For dig med tandlægeskræk Få en gratis lydfil og lær at hypnotiserdig selv allerede i dag Er selvhypnose noget for dig ?Måske har du i årevis forsøgt til få lavet dine tænder uden, at det er lykkedes – I hvert fald ikke uden skrækken er med dig som følgesvend?  Kunne Læs mere

Hypnose i Hillerød

Annette Dich
Frederiksgade 7, 1. sal
3400 Hillerød

Telefon + 45 22 43 12 30


Tandlægeskræk

Tag din tandlægeskræk kærligt i hånden med hypnose
Hvad er hypnose?
Det korte svar er, at det er en tilstand. Men gennem historien er det blevet omgærdet med mystik og hokuspokus – og det er ikke spor mystisk.

Hypnose er en indadrettet opmærksomhed på dig selv, hvor du kun har fokus på din egen indre verden. Ligesom når du er opslugt af en film, hvor du lever dig helt ind i, hvad der sker på lærredet, og du følelsesmæssigt bliver revet med. Det er en tilstand, hvor du glemmer alt om tid og sted, og hvor du stadig kan høre, tale og sanse, hvad der foregår omkring dig. Du er i kontrol, du er upåvirket og kun fokuseret på dit indre.

Måske har du oplevet at køre i bil fra punkt A til B, og efterfølgende tænkt ”Var den rød eller grøn, da jeg kørte over lyskrydset”?. Dét er en hypnosetilstand.
Det betyder, at det er et naturligt “sted”, du bringer dig selv hver dag, og ofte uden bevidsthed.
Hypnose og Hypnoterapi er en effektiv måde at skabe direkte adgang til dit ubevidste sind. Det kan også ændre dine tanker, følelser og vaner, som måske begrænser dig i at leve det liv, du ønsker. Det er en blid og indsigtsfuld måde at møde de tanker og følelser, der ikke støtter dig længere.

Hvorfor virker hypnose?

Det virker, da en hypnosetilstand giver mulighed for at ændre følelsesmæssige mønstre og opfattelser af bevidste eller ubevidste erfaringer og oplevelser. Det er muligt at tilføje og ændre følelser, billeder og forestillinger, om hvordan du opfatter et tandlægebesøg. Det afgørende er, at du hører de foreslag der kommer. Det er dem der skaber forandringerne hos dig.