– Ansigtskirurgi
– Brystkirurgi
– Kropskirurgi

Bestil tid her
70 44 46 57

https://plastikkirurgi.dk/plastikkirurgi/brystoperation/
https://niipit.dk/plastikkirurgi/wp-content/uploads/sites/655/2020/08/Pfeiffer-Plastikkirurgi-banner.png

Pfeiffer Plastikkirurgi

Algade 4, 1 - 4000 Roskilde

Åbningstider
Man-Tors: 09.00 - 14.00
Fre: 09.00 - 13.00


Pfeiffer Plastikkirurgi

Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyder plastikkirurgi i deres klinik placeret i Roskilde. Teamet består af specialister og eksperterne indenfor brystforstørrelse, brystløft og lignende kosmetisk plastikkirurgi.

Behandlinger

Pfeiffer Plastikkirurgi tilbyder en lang række behandlinger hvoriblandt disse 3 typer kirurgi er meget populære:
– Ansigtskirurgi
– Brystkirurgi
– Kropskirurgi

På hjemmesiden vil man kunne læse mere om de specifikke behandlinger, samt generelle informationer såsom pris, bookingtider og lignende. Derudover har siden et bredt udvalg af før/efter billeder, som kan give en god idé om hvad man kan forvente efter behandlingen. Denne side er især informativ når det gælder bryst-relaterede operationer.

Ofte vil man kunne finde alt information på hjemmesiden, men hvis dette ikke er tilfældet, så skal man være velkommen til at komme med feedback, som kan hjælpe dig og andre kommende læsere i fremtiden. Man kan sende en mail til mailen på denne Niipit profil eller i bunden af deres hjemmeside. Her er det vigtigt, at man gøre det klart og tydeligt hvad der skal ændres for, at gøre din oplevelse endnu bedre.

Klinikken er yderst professionel hvilket kan ses på diverse anmeldelses sider
– Google: 4,8 stjerner ud af 16 anmeldelser
– Trustpilot: 4,8 stjerner ud af 56 anmeldelser

Overstående anmeldelser taler for sig selv, men hvis man gerne vil finde flere anmeldelser vil man godt kunne søge på blandt andet Facebook, Mylooks og andre fællesskaber hvor man diskuterer plastikkirurgi i fællesskab.

Pfeiffers hjemmeside er gennemsigtig og giver muligheden for, at læse priserne på de specifikke behandlinger, samt information om hvordan processen er for behandlingen. Dette kan være med til, at give ro i kroppen og gøre beslutningen mere klar når man ikke forvirres af frygt af uvished.

Hvis man har behov for, at høre om en specifik behandling vil man let kunne komme i kontakt med deres team ved, at give et opkald og aftale en tid til en dialog.

Klinikken tager i mod folk fra hele Danmark af selvom, at klinikken kun er placeret i Roskilde. Derfor skal man ikke tøve med, at kontakte Pfeiffer selvom, at man befinder sig på fx Fyn eller i Jylland.

Klinikken har åben alle hverdage og er i dette tidsrum klar til, at hjælpe dig på vej. Man kan læse mere om de specifikke åbningstider på deres hjemmeside eller andre medier.