Roskilde Tandteknik

Roskildetandteknik-Logo

https://www.roskildetandteknik.dk/
https://niipit.dk/roskildetandteknik/wp-content/uploads/sites/734/2021/07/roskildetandteknik-banner.png

Roskilde Tandteknik

Algade 15 X, st
4000 Roskilde


Roskilde Tandteknik hjælper dig med at få livskvaliteten tilbage

Roskilde Tandteknik er specialister i at levere individuelle tandprotester og implantater, som er relevant for dig, der ønsker et nyt smil.

Tænder udgør en større del af vores udstråling, end man skulle tro. De kommer til syne, hver gang vi griner eller taler, men hvis du ikke er tilfreds med dine tænders udseende, kan det være meget hæmmende i dagligdagen. Det kan være, at du holder dig tilbage med at grine af en vittighed eller undgår at komme i kontakt med nye mennesker, fordi du er bange for, hvad de tænker om dine tænder.

Ikke at være glad for sine tænder kan altså både give sociale vanskeligheder og afstandtagen, men det kan også påvirke ens selvtillid og selvbillede. Den gode nyhed er, at du kan slippe af med disse bekymringer og få livskvaliteten tilbage ved hjælp af en tandbehandling.

Vælg den rette behandling afhængig af dine tænders tilstand

Vælger du at tage fat i Roskilde Tandteknik for at få dem til at undersøge dine tænder, er du i trygge hænder. Teamet består af fagligt kompetente teknikere, der hjælper dig med sparring, rådgivning og ikke mindst den korrekte behandling. For at teamet kan give dig en realistisk vurdering af, hvilken behandling du har brug for, og hvad denne behandling skal koste, kræver det en grundig undersøgelse. Undersøgelsen hjælper med at afdække dine tænders tilstand og ser på, hvilke af dine tænder stadig er sunde og raske, og hvilke der ikke længere har det så godt.

Ud fra denne undersøgelse kommer klinikken med en vurdering af, hvad der vil være den bedste behandling for dine tænder – det kan være en helprotese eller en unitor-protese. Er du nervøs for forløbet, hjælper personalet dig med at berolige dig og komme med rådgivning og sparring, så du kan føle dig tryg og i gode hænder.

Kontakt Roskilde Tandteknik for at høre mere om deres behandlinger, og hvordan de kan hjælpe dig med at få livskvaliteten tilbage gennem et nyt smil.