Charlottenlund Privathospital

Charlottenlund-Privathospital-Ore-naesehalsklinik

https://www.charlottenlund-privathospital.dk/
https://niipit.dk/charlottenlund-privathospital/wp-content/uploads/sites/733/2021/07/charlottenlund-privathospital-banner.jpg

Charlottenlund Privathospital

Jægersborg Allé 4
2920 Charlottenlund


Charlottenlund Privathospital er førende behandler inden for øre-, næse- og halsområdet

Faglighed og god patientpleje er i højsædet hos Charlottenlund Privathospital

Som patient i Danmark kan du vælge at blive behandlet på et privathospital, hvis du enten selv betaler for behandlingen, eller hvis du bliver indstillet til den af et offentligt hospital. Mange vælger et privathospital, fordi det er kendt for den gode behandling og patientpleje. I privat regi er der typisk mere tid til hver enkelt patient, og der er ofte meget kort ventetid, hvilket står højt på prioriteringslisten for mange mennesker.

Er du på udkig efter et professionelt privathospital i Nordsjælland med faglighed og patientpleje i højsædet, er Charlottenlund Privathospital højst sandsynligt det rette valg for dig. Charlottenlund Privathospital fungerer både som almindeligt hospital, og derudover er de også specialklinik inden for øre-, næse- og halsbehandlinger. Det vil sige, at du både kan vælge Charlottenlund Privathospital, hvis du vil blive udredt for fx høretab, men også hvis du har brug for behandling af resten af kroppen.

Danmarks førende team inden for behandling af øre-, næse- og halssygdomme

Grunden til, at Charlottenlund Privathospital kan kalde sig den førende behandler inden for øre-, næse- og halsområdet, er, at de har nogle af de dygtigste øre-næse-halslæger og audiologer ansat. Du er altså i kyndige hænder, når du vælger denne klinik som dit behandlingssted.

Charlottenlund Privathospital er centralt placeret i Charlottenlund med udsigt over skoven og Øresund. Du kan blive behandlet her med dit gule sundhedskort, hvis behandlingsgarantien i det offentlige overstiger 30 dage. Kontakt Charlottenlund Privathospital for at booke en tid eller høre mere om deres tilbud.