SmerteFysNu - Fysioterapi i København

Din fysioterapeutisk klinik er centralt beliggende og med speciale inden for kroniske smerter
Klinikken er centralt beliggende i København

Klinikkens ejer, Thomas Vain-Nielsen har specialiceret sig inden for kroniske smerter. Som klient får du den bedste fysioterapi i København

Du får en klinik hvis kerneværdi er uddannelse og viden om smerter på et højt plan. Netop for at kunne sikre den bedste behandling til dig som smerte patient
Du bliver mødt af personale der kender til dine smerter og hvordan det er at leve med smerter dagligt

For jo større viden der er om dine smerter, desto bedre kan de også behandles
For dig betyder det, at der hurtigt kan fravælges, hvilke behandlinger der ikke har den store videnskab eller virkning bag sig

Kroniske smerter er kun 1 af de typer fysioterapi der bliver tilbudt i klinikken

Er du elite-idrætsudøvere (løbere, fodboldspillere osv.) kan du med ro i sindet også kontakte os

Klinikken har stor erfaring fra arbejdet med bl.a. Team Danmark samt diverse sportshold

Klinikkens ejer Thomas Vain-Nielsen har brugt mange timer på efteruddanelse med forskellige relevante kurser der gør at du som patient bliver behandlet af veluddannet fysioterapeut

Du kan komme ind og blive screenet for både dine styrker og svagheder, så du kan træne på de ting, som du har svært ved

Hvis du har svært ved at gå, er højgravid eller har nået alderen med balance-problemer, så tilbyder klinikken også hjemmebehandling.
Mange klienter er glade for at have muligheden for at få behandling i hjemmet fordi det giver mulighed for, at alle kan få fysioterapi. Hjemmebehandling kan være enten i din egen bolig, på et plejehjem eller på et hospital (så længe det ligger inden for 3 kilometer af klinikken).

En stor fordel ved SmerteFysNu er, at der tilbydes akut fysioterapi til dem der har brug for det. Har du fået et meget kraftigt hold i ryggen, så er der stor sandsynlighed for, at du allerede kan få en tid samme dag eller dagen efter, på hverdage. På den måde slipper du for at gå rundt med irriterende smerter i lang tid

Du får glæde af vores fleksible åbningstider, så du som klient kan komme til så tidligt som klokken 7 om morgen og så sent som klokken 20 om aften. Det gør, at du fortsat kan gå på arbejde og passe dit normale liv ved siden af uden at blive forstyrret af at skulle til fysioterapeut

Vi glæder os til at få lov til at lette dine smerter

“Smertefys.nu er en fysioterapeutisk klinik der for tiden består af enkelt behandler (Thomas Vain-Nielsen).
Klinikken er centralt beliggende og med speciale inden for kroniske smerter får man som klient den bedste fysioterapi i København som man kan få.

Det er klinikkens kerneværdi, at uddannelse og viden om smerter er en nødvendighed for at kunne sikre den bedste behandling. For husk på, jo større viden der er om dine smerter, desto bedre kan de også behandles. Det betyder, at der hurtigt kan fravælges hvilke behandlinger der ikke har den store videnskab bag sig.

Udover kroniske smerter er den fysioterapi der bliver tilbudt også rettet mod især elite-idrætsudøvere (løbere, fodboldspillere osv.). Her kommer den store erfaring fra bl.a. Team Danmark, diverse sportshold samt forskellige kurser til gode.

Du kan altid bestille tid og komme ind for blive screenet så du kender både dine styrker og svagheder, så du kan træne på de ting, som du har svært ved.

Hvis du har svært ved at gå, er højgravid eller har nået alderen med balance-problemer, så tilbyder klinikken også hjemmebehandling. Mange klienter er glade for at have muligheden for at få behandling i hjemmet fordi det giver mulighed for, at alle kan få fysioterapi. Hjemmebehandling kan være enten i din egen bolig, på et plejehjem eller på et hospital (så længe det ligger inden for 3 kilometer af klinikken).

En stor fordel ved Smertefys.nu er, at der tilbydes akut fysioterapi til dem der har brug for det. Det vil sige, at hvis du får et meget kraftigt hold i ryggen om mandagen, så er der stor sandsynlighed for, at du allerede kan få en tid samme dag eller dagen efter. På den måde slipper du for at gå rundt med irriterende smerter i lang tid.

De fleksible åbningstider gør, at du som klient kan komme til så tidligt som klokken 7 om morgen og så sent som klokken 20 om aften.

Det gør, at du fortsat kan gå på arbejde og passe dit normale liv ved siden af uden at bliver forstyrret af at skulle til fysioterapeut.”