Om os hos Niipit

Om os hos Niipit – Vi er et team af ihærdige sjæle. Vi er i alderen 26 til 60 år. Vi har alle beskæftiget os med enten fødevarer, ledelse, it, salg eller velgørenhed.

Sammen har vi over 50 års erfaring inden for detail, over 30 års erfaring inden for restauration, over 50 års erfaring inden for ledelse, 30 års erfaring inden for salg, 19 års erfaring inden for it og sammen har vi skabt Niipit.

Om os hos Niipit – for at forstå sitet

Niipit er en markedsplads hvor du kan finde alt fra spisesteder, overnatning, gode tilbud, lokalebutikker eller webshops og hvis du er på jagt efter et kursus, en god bog eller et byggetilbud så kan du også finde det her.

Niipit bliver hele tiden opdateret og udvidet. Det er både Niipit og virksomheder der fylder informationer ind til dig. Mange “Butikker” styres selv af butikken og bliver derfor hele tiden ændret. Det gør at du hele tiden vil have mulighed for at se noget nyt.

Niipit opstod da vi selv oplevede et hul på nettet. Vi manglede selv et sted hvor vi kunne lave reklame og informationer ud til vores brugere som samtidig havde mulighed for at blive fundet via Google hvor folk søger.

miljøvenlig pakning Badge

Niipit gør alt hvad vi kan for at undgå papir og plastik i vores virksomhed. En af de ting vi ikke gør…. er at vi har ingen dyre / fancy reklame materiale. Vi har i nogle ganske få visitkort som kunderne kan give deres kunder og så har vi under 100 klistermærker rundt om i Danmark.

Helle Bodeholt Ejer - Om os hos Niipit

Det er mig her oppe.

Det er mig, Helle, der står for Niipit og som har gennemtænkt sitet og de muligheder der er med det.
Aleksandar plejer at kunne bygge det jeg kan tænke. Så sammen funker det ret godt.
Jane holder styr på os så vi ikke vokser ind i himlen før vi har slået rødder og hun sørger for at vi får fastlagt vores processer.
De frivillige bliver ikke nævnt med navn men deres finger hjælper os meget.

Helle Bodeholt Ejer - Om os hos Niipit
Helle Bodeholt
CEO – Ejer
Jane Rasmussen
Ejer – Kommunikation – Proccesoptimering
Aleksandar Dimowski It og Ejer
Aleksandar Dimovski
Ejer – Udvikler – Serveradministrator
Supporter mand
Georg B
Support
Karla Valentin
Karla
Support
IT supporter billede
Andreas
IT
Helle A marketing billede
Helle A
Online medier
Henning Barsøe mentor
Henning Barsø
Mentor
Henrik Løhrer IT
Henrik Löhrer
It Rådgiver – Mentor
Michael Dyrehauge revisor
Michael Dyrehauge
Revisor – Rådgiver