Privatklinikken Ageless

privatklinikkenageless-logo

https://www.privatklinikkenageless.dk/
https://niipit.dk/privatklinikkenageless/wp-content/uploads/sites/713/2021/04/Om-os-privatklinikken-ageless.jpg

Privatklinikken Ageless

Maglegårds Alle 110
2860 Søborg
mail@privatklinikkenageless.dk


Privatklinikken Ageless tilbyder skønhedsbehandlinger ved hjælp af innovative teknikker

Du kender måske nogle af de traditionelle anti-aging behandlinger som botox, kirurgiske indgreb, diamantpeeling m.m., men der findes andre alternativer, hvis du ønsker at få foretaget en skønhedsbehandling, men vil undgå kemi og kirurgiske indgreb. Kollagenlys, behandling med lys og varme, radiofrekvens behandling, HIFU og Cryo-teknologi er nogle af de nyeste behandlingsmetoder, der findes på markedet til at sænke aldringsprocessen. Disse teknikker benytter Privatklinikken Ageless sig af, hvor du blandt andet kan blive behandlet for akne, appelsinhud, rynker, løs hud og andre hudproblemer, alt efter hvilken udfordring du ønsker at adressere.

Videnskabeligt dokumenterede behandlingsteknologier

Modsat botox og plastikkirurgi er Privatklinikken Ageless’ metoder til behandling af hudproblematikker hverken medicinske, kemiske, kirurgiske eller en stor økonomisk belastning. Derimod er behandlingerne naturlige og uden komplikationer for dig, og du bevarer dine personlige karakteristika blot i en forbedret udgave. Behandlingerne er videnskabeligt dokumenterede til at være virkningsfulde samtidig med, at de ikke er skadelige for huden. Hos Privatklinikken Ageless er du altså i gode og rutinerede hænder.

Mange mennesker er ærgerlige over at se alderstegn dukke op i form af rynker, misfarvninger, eller at huden ser træt ud. Ældningsprocessen er dog helt naturlig for alle mennesker, da huden langsomt bliver ringere til at forny sig, som tiden går. Produktionen af kollagen nedsættes, jo ældre man bliver, og det kommer til udtryk på huden. Kollagenproduktionen kan dog stimuleres ved hjælp af kollagenlys. Behandlingen fungerer ved, at huden behandles med svag strøm, lys og varme, og den bidrager med en øjeblikkelig opstramning samt et glattere og mere ensartet udtryk på huden. Behandlingen er ikke skadelig for huden, men hjælper derimod med at booste hudens egen produktion af kollagen.

Privatklinikken Ageless tilbyder forskellige teknikker og teknologier, og uanset om du ønsker at opstramme huden eller få behandlet løs hud, vil du med garanti synes godt om effekten af behandlingen.