Hjemmepleje

Omsorg for alle

Spørgsmål?
Giv os et kald nu

https://nk-care.dk
https://niipit.dk/nk-care/wp-content/uploads/sites/723/2021/06/NK-Care-logo.png

NK Care

Håndværkervej 1a
9700 Brønderslev
Tlf: +45 8844 1244
E-mail: nina@nk-care.dk


Få altid den bedste hjemmepleje hos NK Care

Hos NK Care har de altid hjertet med og arbejder til dagligt med mennesker for at øge kvaliteten en øget kvalitet i hverdagen. De leverer personlig pleje til privathjem og kan altid tilbyde 100% vikardækning, således at der altid er en til stede hvis ens tilknyttede hjælper er forhindret i at komme. I dette tilfælde sendes en vikar som har kendskab til borgeren og personens behov.

Noget af det vigtigste er det nære forhold til borgeren for at skabe tryghed og sammenhold, således at alle parter kan føle sig tilpas i eget hjem. Det betyder også at der tilknyttes en hjælper som kan dække præcis dine behov, således at der ikke er noget mangelfuldt. Heriblandt kan det være hvor ofte man vil have besøg, hvor lang tid ad gangen og hvilke opgaver man gerne vil have hjælp til.

Hvis du gerne vil have hjemmepleje, så skal du kontakte visitationen i den kommune du bor i. Herefter skal du fortælle dem at du søger hjemmehjælp, så de kan begynde vurderingsprocessen.

Baseret på deres vurdering af din situation vil de fortælle dig hvad du kan få hjælp til og hvor lang periode du kan få hjælp. Herefter kan du gratis få hjælp af NK Care, hvis du har fået en visitation og godkendt hjemmehjælp, emmer en plejeordning.

Som tidligere nævnt så tilbyder NK Care hjælp til borgere med forskellige opgaver og behov. De har ekspertise indenfor mange forskellige former for sygepleje, så de vil i næsten alle tilfælde kunne hjælpe borgeren uden nogle problemer eftersom, at de har ekspertise og erfaring med disse former for sygepleje. Dette kunne blandt andet være respiratorbrugere, ALS patienter eller pasning af multihandicappede personer.

Hvis du gerne vil høre mere om NK Care, så kan du besøge hjemmesiden for at finde endnu mere information og kontaktoplysninger, så du kan komme i gang med at fremskaffe den bedste hjælp til borgeren.