Vejstrup Efterskole

Højskolevej 49
5882 Vejstrup


Vejstrup Efterskole

Vejstrup Efterskole Fitness linje er placeret tæt på vandet på Sydfyn. Det er godt for unge at have muligheden for at kunne tage på nogle ture i naturen. Vores erfaring fortæller os at stranden er i sted som unge godt kan lide at tage hen, især når vejret er godt. 

På Vejstrup efterskole har du mulighed for at vælge imellem 7 super fede linjer. Spring, Fitness, Dans, Powertumbling, Rytmisk Gymnastik, TeamGym og Parkour. Alle vores linjer er på et højt niveau for dem som virkelig vil udvikle sine evner til fx gymnastik. Men også et sted man kan være med selv om man ikke har så meget erfaring med linjefaget. Det kan eksempelvis være at du har lyst til at prøve at lære en masse om gymnastisk og kroppen så er det også helt fint. Her er plads til bredden hos os.

Vi har det sidste år oplevet en stor fremgang på vores fitness linje, hvilket har resulteret i flere drenge på efterskolen. Men også at vi i Danmark har et stort fokus på sundhed disse år. Med et år på vores fitness linje kommer du til at afprøve en masse nye træningsforme og med at læring bliver du klar til at blive fitness instruktør. Du bliver også undervist i hvad der er godt for kroppen og hvad man bør spise for at kunne performe på det højeste niveau.

Ud over fitness linjen er der valgfag

Vores sproglige valgfag består af Tysk, Fransk, Fysik/Kemi både med og uden prøve og til sidst har vi også spansk hvis du har lyst til at lære om sydens sprog.

Læs mere om vores andre valgfag som ikke er boglige på vores hjemmeside.

Kom og besøg os på efterskolernes dag og oplev atmosfæren på Vejstrup fitness efterskole. Her har du mulighed for at møde nogle af de elever, som går på skolen på nuværende tidspunkt. Det er en rigtig god mulighed for at se for dig selv om efterskolen er noget for dig.