Aabyhøj Tandlægeklinik

Professionel Tandlæge i Åbyhøj eller Århus

https://www.aatt.dk
https://niipit.dk/aabyhoj-tandlaegeklinik/wp-content/uploads/sites/401/2020/01/Åbyhøj-TandlægeTeam.png

Aabyhøj Tandlægeklinik

Silkeborgvej 244
8230 Åbyhøj

Åbningstider
Mandag 7.30 til 15.45
Tirsdag 7.30 til 12.00
Onsdag Lukket
Torsdag 7.30 til 17.30
Fredag 7.30 til 13.00


Tandlæge i Århus med venligt personale og fornuftige priser

Åbyhøj Tandlæge Team tilbyder en lang række tandplejebehandlinger

Førstesalen i den røde murstensbygning på Silkeborgvej 244 i Åbyhøj har siden 1954 huset en tandlægeklinik. I dag er det fjerde generation af tandlæger, der har klinikken ved navn Åbyhøj Tandlæge Team. Her er professionel tandpleje, hyggelig stemning, god kundeservice og fornuftige priser i højsædet.

Fokus på den god kundeservice og hyggelig stemning

Hos Åbyhøj Tandlæge Team er det meget vigtigt for personalet, at det skal være en god oplevelse for dig, når du besøger klinikken og får foretaget diverse behandlinger. Klinikken er indrettet, så den fremstår så lidt klinisk som muligt, og du vil altid blive mødt af et smil og en hilsen fra receptionisten, når du træder indenfor.
Tandlægerne og klinikassistenterne har alle stort fokus på at møde alle patienter med respekt, omsorg og forståelse. Derfor kan du trygt vælge Åbyhøj Tandlæge Team, hvis du er nervøs for at gå til tandlæge, eller hvis du har decideret tandlægeskræk. De har mange års erfaring i at hjælpe patienter med tandlægeskræk, så de bliver trygge ved at få ordnet deres tænder.

Bredt udvalg af behandlinger – og mange med studierabat

Åbyhøj Tandlæge Team kan hjælpe med alt fra forebyggende tandpleje, tandrensninger og tandfyldninger til rodbehandlinger, kroner, broer og proteser. De samarbejder med dygtige tandteknikere og kæbekirurger, der hjælper til ved mere avancerede behandlinger og operationer. Alle behandlingerne er til fornuftige priser. Studerende kan få 15 % studierabat på en lang række af behandlingerne – dog ikke forebyggende behandlinger og undersøgelser, da det ikke er tilladt af staten at give rabatter på disse.