FAQ Privat

FAQ Privat er for dig der gerne vil vide noget mere om hvad Niipit er.

Hvad er Niipit?

 • Niipit er en anderledes platform der ikke registrerer en masse info om dig. Og et sted hvor du manuelt kan søge efter det du skal bruge.

Er Niipit nyt?

 • Niipit er i den forstand en ny platform da vi kun har nogle år på bagen. Men vi har dagligt brugere og vi får nye medlemmer hver uge.

Skal jeg oprette en profil for at kunne bruge Niipit?

 • Nej du kan bruge Niipit uden at oprette en profil men hvis du vil handle i et af vores områder så er du nød til at oprette en profil.

Bliver jeg spammet hvis jeg opretter en profil?

 • Nej det bruger vi ikke. Vi sender service mail og Nyhedsbrev i et fornuftigt forhold.

Kan jeg lukke min profil igen?

 • Ja du kan til en hver tid lukke din profil igen og slette alle info vi har om dig. Vi gemmer kun de ordrebekræftelser du evt. har liggende hos os. Dette skal vi gøre ifølge loven.

Hvad er TILBUD?

 • Niipits TILBUD er lidt specielle. For de vare du kan se hos os de er omfattet af en GARANTI. Butikken der har varen på Tilbud de garanterer dig at DE ikke sælger samme eller lignende vare nu og de næste 30 dage, til en billigere pris en den pris du skal betale her. Rabatkoder er ikke omfattet af denne garanti.

Hvad gør jeg hvis jeg ser at butikken har overtrådt GARANTI?

 • Så sender du info ind til support@niipit.dk med billede dokumentation, hvis vi kan se at butikken har overtrådt reglerne så får du differencen udbetalt af Niipit.

Skal jeg oprette en konto for at handle i TILBUD?

 • Ja du kan kun handle i TILBUD hvis du opretter en konto i Niipit. Hvis du har oprettet en konto i Niipit så kan du bruge den i alle Niipits områder. Når du handler første gang opretter du automatisk en konto i Niipit.

Hvad er Spisesteder?

 • Her kan du finde forskellige spisesteder rundt om i Danmark. Vi er i fuld gang med at oprette spisesteder i alle byer. Hvis du kender et spisested som vi ikke har så er du velkommen til at fortælle os om det ved at sende os en mail på support@niipit.dk

Hvad er Butikker?

 • Her kan du finde en masse butikker som har nogle gode tilbud. Inde i hver butik kan du se en masse om butikken og hvad de handler med og om de har nogle specielle tilbud til dig.

Hvad er Overnatning?

 • Her kan du finde en masse overnatninger i og uden for Danmark. Du vil både kunne finde korttidsleje. 1 overnatning og du vil kunne finde langtidsleje. Der vil bøde være hoteller, sommerhuse, ferielejligheder, husbåd, og meget andet.

Hvad er Velvære?

 • Her kan du finde en masse butikker, både online og ude i lokal området.  som har nogle gode tilbud. Inde i hver butik kan du se en masse om butikken og hvad de handler med og om de har nogle specielle tilbud til dig.

Hvad er Vores Dyr og Vores Barn?

 • Her kan du finde en masse virksomheder og der vil også være privatpersoner der blogger om deres børn eller dyr. Du kan finder foreninger og klubber.

Der kommer hele tiden nye områder til efterhånden som folk spørger efter det. Vi opdateret FAQ Privat når der er nye områder du bør kende.
Hvis du syntes vi mangler noget så skriv til os og fortæl hvilket område vi mangler og hvorfor du syntes det mangler.

  Hvis du er en virksomhed og vil vide mere om Niipit så klik her

  Du er altid velkommen til at se vores Facebook side her