Handelsbetingelser

.Handelsbetingelser gælder for din brug af www.niipit.dk samt handel via niipit.dk Referencer til hjemmesiden inkluderer http://niipit.dk eller andre hjemmesider, services, software, applikationer eller medier, kontrolleret af Niipit ivs. Din brug af www.niipit.dk hjemmesiden bekræfter din accept af disse Handelsbetingelser. Ved at bruge hjemmesiden, bekræfter du, at du er 18 år eller ældre, eller er i besiddelse af juridisk forældre- eller værgeaccept af din brug.

Hvis du ikke kan acceptere disse Handelsbetingelser, så benyt ikke hjemmesiden eller bestil online.

Virksomhedsoplysninger

www.niipit.dk

Mail: support@niipit.dk

Tel: +45 25 21 61 99

Firmanavn: Niipit ivs

Adresse: Østergade 10, 6500 Vojens, Danmark

CVR: 36491191

Brug af hjemmesiden / Oprettelse af konto.

www.niipit.dk  er delt op så størstedelen af hjemmesiden kan du bruge uden at skulle oprette en konto hos os. Andredele  så som bestilling  og de funktioner der bruges til dette via vores hjemmeside og apps, er det nødvendigt du registrerer dig hos os, og dermed åbner en kundekonto. Dette sker for, at vi kan tilbyde dig nem adgang til at kunne se din bestilling, dine tidligere bestillinger, samt redigere dine personlige præferencer og du kan få gode tilbud fra vores butikker.

www.niipit.dk forbeholder sig retten til, at afvise en ny registrering eller at annullere en eksisterende registrering når som helst.

For at kunne registrere dig, er det nødvendigt du leverer personlige information, som inkluderer dit navn, adresse, e-mail, telefon nr, betalingsoplysninger og andet. Vores politik for databehandling beskriver, hvordan vi håndterer disse personlige informationer.

Når du registreret dig hos os, vil du blive bedt om at oprette en selvvalgt brugernavn og adgangskode til din konto.

Det er dit ansvar, at holde din adgangskode privat og fortrolig, og samtidig at øjeblikkeligt underrette os, hvis du mistænker nogen uautoriseret brug af din e-mailadresse eller adgangskode. Du siger ja til, at hvis du afslører din adgangskode for nogen person, så har den/de tilladelse til, at bestille på dine vegne via www.niipit.dk

Brugere har allerede og får sener mulighed for at registrere / indsende video, billeder, tekster. Når disse registreres / indsendes så accepterer brugeren at dette bliver niipit.dk´s ejendom og at brugeren siger ja til at niipit.dk må offentliggøre disse. Niipit.dk har ingen ansvar for det indhold brugeren registrer / indsender, dette hvilker alene hos brugeren.

Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter, men kan være eksklusive rabatkoder og administrationsgebyr. Dette vil blive oplyst ved alle vare og blive tillagt det samlede skyldige beløb.

Priserne er dagspriser.

Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet.

Niipit.dk tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du handler med Niipit.dk indgås aftaler på dansk.

Du kan se alle vores tilbud online. Når du finder det du vil købe så tilføjer du det til indkøbskurven. Her efter går du til kasse, hvor du skal indtaste dit, navn, adresse, mail og telefon nr. samt læse handelsbetingelserne og bekræfte at du har læst dem.  Herefter skal du vælge hvordan du vil betale. Klik derefter på afgiv ordre eller Gå til betaling. Hvis du vælger QuickPay så videre stilles du til vores sikre betalingssystem. Hvor du skal indtaste dine betalingsbetingelser og bekræfte din betaling.

Når du har afgivet en bestilling / betalt, vil du modtage en online bekræftelse på den mail du har oplyst. Du vil også kunne finde ordrebekræftelsen inde i ”Mn Konto” under ”Mine Bestillinger”

Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os på mail support@niipit.dk hvor du oplyser dit ordrenummer samt hvilken mail vi skal sende din ordrebekræftelse.

Hvis du er godkendt til at modtage mad gennem ”Giv Det Videre” så skal du købe  med vores Rabatkoder. Disse koster 5 kr. pr stk. Når du logger ind så vil du kunne se de donationer der er og købe dem med rabatkoden. Du kan købe 5, 10 eller 25 stk. rabatkoder af gangen. Du kan også købe vores TANK OP koder. Når du har købt dem så vil vi senest 6 timer efter købet tanke din personlige kode på med det antal koder du har købt. Vi garanterer ikke at der er vare i Giv Det Videre hver dag eller i det område hvor du bor.

Rabatkoder.

Køb af rabatkoder kan ikke efterfølgende indløses til kontanter. Ligeledes kan rabatkoder kun bruges af den bruger der har købt rabatkoden. Og rabatkoden kan kun bruges i det område ”niipit.dk ” hvor den er købt. Det er derfor ikke lovligt at overdrage sine rabatkoder til andre brugere.

Rabatkoder kan kun indløse 1 vare/mad af gangen.

Rabatkoder er gyldige i 3 mdr efter købet.

Afhentning af formidlingsvare.

Det er vigtigt at du overholder afhentningstidspunkterne der er oplyst i tilbuddet da butikken ellers har ret til at afvise udleveringen.

Fortrydelsesret: Venligst bemærk, at du ved afgivning af bestilling, af madvare / kosttilskud, ikke kan annullere bestillingen, og du er ikke berettiget til tilbagebetaling i henhold til fortrydelsesret. Derfor gælder fortrydelsesret på 14 kalenderdage fra kontraktens indgåelse, i henhold til dansk forbrugeraftalelov ikke, når du bestiller ydelser og produkter fra www.niipit.dk, da der er tale om køb af madvarer.

Forsendelse

Ganske få vare kan sendes i følge aftale ud til forbrugeren. Det gælder kun vare der er formidlet under navnet Niipit Donationer.

Det koster 59 Kr at få sendt op til 3 vare. Når varen er købt med en rabatkode skal du købe en forsendelse seperart. Denne forsendelse skal du oplyse navn, adresse, postnr, by, mail samt tlf nr. Herefter sender vi pakken via POSTNORD, GLS eller DAO

Pakken sendes med track and trace nr som du vil modtage på den mail du har oplyst. Pakken sendes til Pakke shop nær dig.
Da der er tale om DONATIONER så kan pakkerne ikke retuneres, fortrydes eller annulleres

Betaling.

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Butikken som sælger varen bestemmer hvordan du kan betale. Nogle vil have at du betaler ved afhentningen og nogle vil have at du betaler ved bestillingen.

Hvis butikken bestemmer at du skal betale ved afhentning så er din bestilling lige så gyldig som hvis du skulle betale ved bestillingen. Hvis du ikke afhenter din bestilling så kan butikken stadig kræve betalingen af dig. Gentagende manglende afhentning kan betyde varig udelukkelse af systemet og købte rabatkoder går tabt.

Den mest sikre, og den betalingform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort.

Vi accepterer følgende korttyper:

. Visa/Dankort

. Visa

. Visa Electron

. MasterCard

. MasterCard Debit

. Maestro

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet når bestillingen gennemføres.

Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Niipit.dk formidler kun kontakten mellem forbrugeren og sælgeren. Niipit.dk er ikke sælger af vare/maden.

Ansvarsfraskrivelse.

Hjemmesideinformation: Selvom vi tilstræber at sikre, at oplysningerne på denne Hjemmeside er korrekte, lover vi ikke, at de er præcise eller fuldstændige. Vi kan foretage ændringer af materialet på denne Hjemmeside eller af de ydelser og priser, der er beskrevet, når som helst og uden varsel. Materialet på denne Hjemmeside kan være forældet, og vi forpligter os ikke til at opdatere materialet.

Allergi-, kost- og andre informationer om maden: Det er Butikkerne, som har ansvar for mad-informationen og rigtigheden heraf. Hvis du er i tvivl om allergiadvarsler eller indholdet af en ret eller anden mad-information, er det bedst at få det bekræftet direkte hos Butikken før afgivelse af en bestilling.

Butikkens handlinger og undladelser: Den juridiske aftale vedrørende køb af et Vare/Mad er mellem dig og den Butikken, som du afgiver Ordren hos. Vi har ingen kontrol over de handlinger eller undladelser, som Butikken foretager. Uden at begrænse ovenstående accepterer du følgende ved din brug af Hjemmesiden: Niipit.dk

Vi garanterer ikke, at Varen/Maden, der bestilles fra en Butikken gennem Hjemmesiden, er af en tilfredsstillende kvalitet eller svarer til dine forventninger, og vi frasiger os ethvert ansvar herfor. Vi frasiger os ligeledes et hvert ansvar for fotografiske eller typografiske fejl  i forbindelse med beskrivelse af varen/maden

Estimerede afhentningstider er oplyst af Butikken. Hverken vi eller Butikkerne garanterer, at Ordrer er klar til afhentning inden for de estimerede tider.

Vi opfordrer alle vores Butikker til at acceptere alle Ordrer via mail og til at informere os straks, hvis en Ordre afvises. Vi vil derefter informere dig (som regel via e-mail) så hurtigt som muligt, hvis en Butik afviser din Ordre. Butikker kan dog til enhver tid vælge at afvise Ordren, hvis de har for travlt pga. vejrforhold eller af andre årsager.

Denne ansvarsfraskrivelse påvirker ikke dine lovmæssige rettigheder over for en Butik.

Det anbefales altid at mad indtages umiddelbart efter afhentning.

Rettigheder.

Du har lov til at bruge Hjemmesiden og udskrive og downloade uddrag fra denne Hjemmeside til dit eget personlige brug på følgende grundlag. Enhver brug af uddrag fra www.niipit.dk  herudover er forbudt.

Du må ikke misbruge Hjemmesiden (herunder til hacking eller “scraping”).

Medmindre andet fremgår, tilhører ophavsretten, og andre immaterielle rettigheder der udspringer af denne Hjemmeside, Niipit IVS, det samme er gældende for alt materiale, der offentliggøres på den (herunder bl.a. fotografier og  grafiske billeder) af Niipit IVS. Sådanne værker er beskyttet af ophavsretslovgivningen, og alle rettigheder forbeholdes.

Du må ikke ændre hverken digitale kopier eller papirkopier af materiale og du må ikke anvende billeder, fotografier eller andet grafisk materiale eller video- eller audiosekvenser alene uden nogen ledsagende tekst der oplyser at ophavsretten tilhøre Niipit ivs

Du må ikke anvende materiale på denne Hjemmeside eller selve Hjemmesiden til kommercielt brug uden at indhente tilladelse fra os hertil.

Ændringer af handelsbetingelser.

Niipit.dk kan ændre disse handelsbetingelser når der er grund til det. Når de ændres vil alle brugere blive oplyst om de nye handelsbetingelser under punktet Handelsbetingelser.

Tvistbilæggelsesorganer

Ved tvistsager, enten imellem os eller en deltagende restaurant og en forbruger, vil vi altid opfordre til, at lade vores kundeservice forsøge at ordne tvisten. De har de bedste værktøjer til den slags.

Skulle du som forbruger ikke ønske at være i direkte kontakt med parterne, så stiller EU et centralt organ til rådighed til den slags (art. 14 sektion 1 ODR-regulation EU 524/2013).

Generelt

Disse handelsbetingelser er underlagt lovgivningen i Danmark, og skal fortolkes i overensstemmelse med dette. Enhver tvist mellem dig og www.niipit.dk skal afgøres af de danske domstoles enekompetence.

Disse handelsbetingelser, sammen med www.niipit.dk , Cookie, Politik for Databehandling og andre offentligt tilgængelig lovtekster på www.niipit.dk, udgør den fulde aftale mellem dig og www.niipit.dk omkring hjemmesiden og dens services.

Niipit ivs har driftsansvaret for www.niipit.dk og andre bestillingsplatforme drevet under samme navn. Det være f.eks. mobile applikationer. Alle bestillinger foretaget via www.niipit.dk og andre bestillingsplatforme drevet af Niipit ivs, handles med Niipitp ivs, og ved spørgsmål til bestillinger er du altid velkommen til at kontakte os

www.niipit.dk kan ikke holdes ansvarlig for brud på vores forpligtigelser i disse handelsbetingelser, hvis vi er forhindret eller afholdt fra at overholde vores forpligtigelser på grund af en årsag der er udenfor vores kontrol. Dette inkluderer brand, lynnedslag, oversvømning, ekstremt vejr, strejke, lock-out, krig, civil uro, fejl i telekommunikation eller computersystemer.