5of5

ANMELDELSE

Fantastisk vejledning til en helt anden måde at se tingene på. Jeg er nu bevidst om hvilke tegn jeg skal være opmærksom på i forhold til begyndende stresssymptomer.

Jeg har overvundet min socialangst ved at benytte mig af de øvelser, som Anja har guidet mig i.

Jeg har ligeledes lært massere af øvelser, teknikker og andet som har været med til at ændre så mange ting i mit liv, at jeg foruden Anja ikke ville være hvor jeg var den dag idag.

Jeg vil klart anbefale andre til, at få coaching af Anja, da man ikke bare lærer en masse fantastiske nye teknikker til at kunne lytte til sin krop, men at man samtidig taler med en varmhjertede, lyttende og forstående kvinde!
Tak Anja!!

Per

Jeg kom under Anja’s vinger i forbindelse med min skilsmisse.

Jeg var gift gennem 20 år, men landede i et kæmpe sort hul efter skilsmissen med skyldsfølelse, knækket selvtillid,nul selvværd og nogle ubehagelige tanker.

Anja fik mine tanker på plads igen, fik mig til at se verden i et nyt lys, og gav mig nogle værktøjer som jeg kunne bruge.
Nogle værktøjer som jeg jævnligt stadig bruger.

Anja er et menneske med hjertet på rette sted, hun formår at trænge igennem tankemylderet, man lærer at selv-analysere sine tanker, sorteret til og fra og lagt dem på de rette hylder.

Jeg kan kun anbefale at kontakte Anja, hvis tankerne blokerer for fornuften og man føler at man “hænger” fast.
Tusinde tak til dig, Anja...

Camilla

Jeg blev anbefalet Anja gennem en fælles bekendt.. Og jeg må indrømme - hvilket nok altid er lidt sund - at jeg ikke var helt overbevist, nok mere fordi jeg godt ved, at det kræver at være hudløs ærlig overfor sig selv.. Og kan det virkelig "bare" være så enkelt, at snakke lidt, lave meditations øvelser, have fokus på ens vejrtrækning samtidig med du får redskaber til at tackle ens udfordringer på en anden måde... ?

Men alt dette tænker du ikke på, når du første gang sidder overfor Anja.. Hun får en til at slappe af, mens hun guider og hjælper - udfaldet ved mig var, at Anja sagde.. "Du skal vide der er intet rigtigt eller forkert i dette og hvis du ikke føler noget er det også i orden" Der bliver lyttet, spurgt ind til og hjulpet hvis der er noget du ikke kan huske..

Alt i alt - Jeg får lyst til at give Anja et kæmpe kram, når et nyt redskab giver mening eller virker hos mig.. Med Anja føler jeg mig værdsat, respekteret og hørt på!

Det eneste minus er, at jeg ville ønske jeg var startet længe før hos Anja.. Man skal lede længe efter en så hjertevarm person som Anja.

Gashti

Efter jeg gik ned med stress, blev jeg anbefalet Anja som stress coach. Hele forløbet tager udgangspunkt i en selv og på niveau med ens kunnen. Man føler ikke, at der ikke nogle krav eller forventninger til en, og det hele foregår på en stille og roligt måde.

Anja er meget god til, at gøre det hele mere trygt og overskueligt. Jeg kan tydeligt mærke forskel på før jeg kom hos Anja og efter.

Pernille

Da jeg startede hos Anja var jeg et sted i mit liv, hvor der af forskellige årsager var "overload" i mit system. Det kom til udtryk ved lavt humør, tristhed, utilfredshed. Jeg var meget af tiden oppe i hovedet og igang med at planlægge senere idag- i aften- i morgen osv. Derved følte jeg ikke at jeg var nærværende med dem jeg var sammen med.

Jeg har hos Anja fået 10 x individuel coaching og modtaget nogle meditationer på lydfil. Vi har dykket ned i forskellige emner der har presset sig på her og nu. Anja har på en tryg, rummelig, intuitiv men også faglig facon, hjulpet mig til erkendelse af nogle mønstre/måder at tænke og agere på, som har været uhensigtsmæssige for mig. Vi har hver gang snakket om hvordan jeg kunne arbejde med at ændre det. Jeg har under forløbet mediteret 10 minutter dagligt.

Den første forskel jeg kunne mærke var at jeg simpelthen blev helt grundlæggende gladere. Det vigtigste jeg tager med mig fra forløbet er, at jeg igen er blevet mere bevidst om at mærke mig selv og lytte til hvad min krop og mit sind fortæller mig, og allervigtigst, at jeg ved hvordan jeg skal handle både for at holde mig i balance men også når jeg mærker ubalance.

Det kræver en daglig indsats at arbejde med mig selv og meditere (næsten) hver dag og det er det hele værd :)

Line

Anja er meget kompetent og samtidig utrolig nærværende og autentisk. Jeg har virkelig følt en hjælp fra dag 1. Hun har lært mig at finde ro og tillid til mig selv. Anja har også lært mig at være mere nærværende og dette har gjort at jeg hviler mere i mig selv.

Dette kan jeg bruge i mit arbejdsliv fremover, men også i mit familieliv Jeg kan varmt anbefale Anja og ikke kun til dem der føler sig stressramte, men også til dem som føler de mangler overskud i hverdagen, hvad enten det er på arbejdet eller i det private liv

Skriv din anmeldelse her

For at kunne skrive en anmeldelse skal du være logget ind.

Slip fri af din stress på 10 uger

????????????????????????????????????????????????????????

Stress kursus

Slip fri af din stress på 10 uger


Skammer du dig over at være sygemeldt med stress? 
Føler du dig som et ringe menneske, grundet din “svaghed” (stress)? 
Er du bange for at vælge livet til i frygt for flere stresssymptomer? 
Ønsker du at tjene dine egne penge, men er i tvivl om du kan klare det? 

Drømmer du om at det hele bare kunne være anderledes?

At du kan omfavne din stress, som noget der passer på dig, og ikke noget du skammer dig over?
At du ikke mere skal være i tvivl om du kan passe på dig selv?
At du ikke mere skal føle skyld eller skam grundet din stress?
At du igen kan tjene dine egne penge uden frygten for stress?

Tør du give slip, og har du mod på at prøve noget nyt, der virker?
Så har jeg et 10 ugers Stress kursus skræddersyet til dig.

Det er ikke et quickfix, men derimod et værktøj du kan bruge resten af dit liv, så du aldrig mere skal være i tvivl.
 
Hvad får du ud af mit 10 ugers Stress kursus?:

  • At du med garanti har dagligt kontakt til dit indre stressbarometer
  • Daglig Ro allerede efter 1. session
  • Markant øget energi og glædesfølelser
  • Tillid til dig selv i en verden fyldt med forventninger og krav
  • Styr på skyld og skam følelser over din stress-sygemelding
  • Du kan sige NEJ og passe på dig selv
  • Plads og rum i dig, så du til sidst kan tage vare på dine omgivelser
  • Styr på dine egne værdier, så de i fremtiden vil være en tydelig del af dig og dit NYE stressfrie liv
  • Du opnår en markant bedre søvn og et meget bedre selvværd
  • Du får endeligt styr på dine destruktive overbevisninger/tankemønstre som frarøver dig det liv du går og DRØMMER om


SOCIALE MEDIER

NIIPIT NYHEDSBREV

Vilkår og betingelser