Allerød by night

Allerød by night, har skiftet navn til:

Late Night i Allerød

Allerød by night – Det var en aften med masser af mennesker i Allerød gågade. Store samt små, der var mange sjove tiltag i hele gågaden og lyden af skøn musik med et professionelt sambaoptog.
Du kan se billederne fra Allerød lokalavis og læse deres artikel – Tryk her.

Der kan du også læse om Rosás oplevelse af at blive ansigtsmalet for første gang, samt se billedet af en super sød og meget fotogene lille pige. Tryg her.

For mig er det vigtigt at give alle børn en super oplevelse med kvalitets produkter. Når de er i min stol, samt at ” tage ” tiden til at blive ansigtsmalet specielt når det er første gang. Således at det enkelte barn kan følge med.

Heldigvis tager det ikke mange gange med ansigtsmaling, før end barnet kender følelsen af at få makeup på samt kosmetisk Bio glitter i alle regnbuens farver.

Hvordan du nemmest og hurtigt får styr på ansigtsmaling værsgo 18 sider e-bog til dig.

Sådan vaskes ansigtsmalingen af:

Ansigtsmaling vaskes af med eksempelvis en økologisk flydende kokussæbe, der skummes op og påføres ansigtet, indtil alt ansigtsmalingen er opløst og ligner mudder i farverne. Dernæst med en fugtig vaskeklud kan farver og glitter nemt vaskes af.

GDPR – Regler:

I det offentlige rum skal der tilladelse til, før end at jeg/ du kan tage billeder af hinanden. Derfor sørger jeg altid for at have skriftlige tilladelse fra forældre, inden at jeg offentlig gør billeder på enten min hjemmeside. Instagram, Facebook kort sagt alle medier jeg optræder på.

Faktisk er jeg dybt taknemmelig fordi Rosás mor valgt at skrive en testimonial samt at give tilladelse til, at jeg må omtale den lille piges oplevelse af at blive ansigtsmalet i min stol.

Alt dette kan du læse meget mere om under anmeldelser – i menu øverst oppe på siden.

Håber at se endnu flere smilende ansigter igen til næste år.