Når du booker mig

Når du booker mig

Ansigtsmaler Tina Henriksen grundige uddannelse er din garanti for en god oplevelse med ansigtsmaling til dit arrangement.

Alt planlægges på forhånd

Når du booker er det vigtigt at du fortæller om jeg skal male ansigter til dit arrangement, planlægger vi alt ved bookingen, så du undgår overraskelser undervejs. Hele bookingen og selve arrangementet sker efter en fast og gennemtestet procedure, så du får en god oplevelse.

Før bookingen

Du skriver eller ringer til mig, uanset om du vil høre

  • om en bestemt dag, er ledig?
  • hvor lang tid, jeg vil anbefale til netop dit arrangement
  • hvilke motiver, jeg anbefaler til din målgruppe

Det er vigtigt for mig altid at tage en grundig snak med mine kunder før en booking,  så vi er helt sikre på, at du får det forventede arrangement.

Ring: 2299 6808 Hvis der er andet du har brug for at vide mere om?

Du kan se de oftest stillede spørgsmål her © FAQ


Ved booking

Laver vi en konkret aftale, hvoraf det fremgår:

  • hvor mange børn, jeg skal male
  • hvor gamle de er
  • hvor og hvornår jeg skal møde op, og hvor længe jeg skal blive
  • hvad arrangementet koster
  • om børnene skal males efter et særligt tema, og om de skal males i hele ansigtet eller have malet mindre detaljer som æbler, hjerter eller?

Afklaringen sker, for at jeg kan forberede mig grundigt på opgaven, og så jeg ikke skal forstyrre dig på dagen.

Det tager mellem 2 og 6 minutter at male et barn, alt efter motivet. Derfor aftaler vi på forhånd, hvilke typer motiver børnene kan vælge imellem, så jeg kan nå dem alle. Hvis børnene fik lov til at vælge helt frit, ville de sjældent kunne overskue alle mulighederne, og samtidig kan jeg nå at male børnene hurtigere, hvis alle males inden for samme tema. Derfor bliver opgaven billigere for dig.

Herefter sender jeg en kontrakt til dig, hvoraf det fremgår præcist, hvad vi har aftalt, samt en faktura på hele beløbet eller en del af det. Når du har betalt fakturaen, er aftalen endelig.


Selve arrangementet

På selve dagen møder jeg op i god tid med mit mobile setup*, selv om jeg ved, at det kun tager mig 10 minutter at sætte altid frem. Jeg kan sagtens klare mig selv, så du behøver ikke at bruge tid på mig og kan fokusere på dine andre opgaver som arrangør.

Det er vigtigt for mig at holde mit udstyr rent og professionelt. Derfor vasker jeg min pensel grundigt i vand med mild antibakteriel sæbe mellem børnene, så de ikke kommer til at smitte hinanden med bakterier. Ligesådan maler jeg deres læber med en engangsapplikator, som selvfølgelig smides ud i min egen medbragte skraldespand bagefter.

Jeg maler ikke på børn, der har øjenbetændelse, infektioner, allergi, åbne sår, eksem eller feber, ligesom jeg ikke maler forkølede børn omkring næsen. Det mobile setup består af min kuffert med alle produkterne og en høj stol til børnene. Derved kan jeg stå op og male ansigter i mange timer. Jeg har selv vand med, så jeg kan skifte vandet, når det bliver nødvendigt. Bagefter tager jeg selvfølgelig mit brugte vand med mig igen, så alt er lige så pænt og nydeligt efter besøget, som det var, da jeg kom.

Efter arrangementet

Når alle børnene render glade rundt med sjove, smukke eller uhyggelige ansigter, pakker jeg alt mit udstyr sammen igen og er ude af døren maksimalt 15 minutter efter, jeg har malet det sidste barn.

Har du spørgsmål efterfølgende, ringer du selvfølgelig bare. Men en af de mange fordele ved at hyre mig, er at du sikkert ikke har behov for det. Som regel ringer mine kunder først til mig igen, når de vil hyre mig til et nyt arrangement, og så kan det jo ikke være bedre.

Du er velkommen til at stille flere spørgsmål.

Bestil ansigtsmaler her

Ring til Ansigtsmaling

Tlf 22996808 eller E-mail mig her