Colorful faces Allerød gågade

Allerød by night, har skiftet navn til:

Late Night i Allerød

Allerød by night – Det var en aften med masser af mennesker i Allerød gågade. Store samt små, der var mange sjove tiltag i hele gågaden og lyden af skøn musik med et professionelt sambaoptog.


Du kan se billederne fra Allerød lokalavis og læse deres artikel – Tryk her.

For mig er det vigtigt at give alle børn en super oplevelse med kvalitets produkter. Når de er i min stol, samt at ” tage ” tiden til at blive ansigtsmalet specielt når det er første gang. Således at det enkelte barn kan følge med.

Heldigvis tager det ikke mange gange med ansigtsmaling, før end barnet kender følelsen af at få makeup på samt kosmetisk Bio glitter i alle regnbuens farver.

Således bliv alle børnene hurtigt ansigtsmalet til aftens festligheder i Allerød Late Night.

Der kan du også læse om Rosás oplevelse af at blive ansigtsmalet for første gang. Se billedet af en super sød og meget fotogene lille pige. Tryg her.

Det er simpelthen så fantastisk når der er liv og fest i Allerød bymidte og ovenikøbet med alle de glade ansigtsmalet børn.

Det “kostede” kun et smil på dagen idet jeg var booket ind af Allerød handelstads forening, tak for det.

Ansigtsmaling til Allerød Late Night var så populært at jeg blev en extra time og malede alle de skønne børn med alverdens smukke blomster motiver.

Sådan vaskes ansigtsmalingen af:

Ansigtsmaling vaskes af med eksempelvis en økologisk flydende kokussæbe. Sæben skummes op og påføres ansigtet, indtil alt ansigtsmalingen er opløst og ligner mudder i farverne. Dernæst med en fugtig vaskeklud kan farver og glitter nemt vaskes af.

Er du blevet inspireret af ansigtsmaling fra Allerød Late Night? Så kan du downloade min e-bog sådan: ansigtsmaler du selv dit barn.

Hvordan du nemmest og hurtigt får styr på ansigtsmaling værsgo 18 sider e-bog til dig.

Kom med på den farverige e-mail og modtag profesionelle råd omkring ansigtsmaling!

Glæder mig allerde til at byde dig velkommen ????

Tina

GDPR – Regler:

Allerød By Night har skiftet navn – Arrangementet i det offentlige rum skal der tilladelse til, før end at jeg/ du kan tage billeder af hinanden.

Derfor sørger jeg altid for at have skriftlige tilladelse fra forældre, inden at jeg offentlig gør billeder. Hvad enten det er på min hjemmeside, Instagram, Facebook kort sagt alle medier jeg optræder på.

Tak til Rosas mor

Faktisk er jeg dybt taknemmelig fordi Rosás mor valgt at skrive en testimonial. Samt at hun har give tilladelse til, at jeg må omtale den lille piges oplevelse af at blive ansigtsmalet i min stol fra Allerød Late Night.

Alt dette kan du læse meget mere om under anmeldelser – i menu øverst oppe på hjemmesiden.

Håber at se endnu flere smilende ansigter igen til næste års allerød by night.