Om mig

Derfor er jeg et sikkert valg til dit arrangement

Jeg, Tina Henriksen, er kvinden bag colorfulfaces.dk

Om mig – Mor til to børn på henholdsvis 12 og 17 år. Da de var mindre, oplevede jeg selv lidt for ofte, at de kom hjem med ansigtet fyldt med ansigtsmaling af en dårlig kvalitet. Og jeg kunne ikke udholde det.

Derfor begyndte jeg selv at undersøge markedet, for selvfølgelig skulle mine børn have al den sjov, de havde lyst til med ansigtsmaling. Jeg ville bare være sikker på, at kvaliteten var i orden, så ansigtsmalingen: 

  • sad pænt resten af dagen
  • let kunne vaskes af
  • ikke gav eksem eller parfumeallergi

Og det blev starten til Colorfulfaces.dk, der i dag er mit fuldtidsarbejde. Mine kunder vælger mig netop til, fordi de vil være sikre på, at deres børn kun er i kontakt med kvalitetsprodukter.

Om mig – min uddannelse

Netop fordi min interesse for faget

Begyndte, fordi kvalitet er så vigtigt for mig, har jeg stadig stor fokus på kvalitet og sikkerhed Før booking

Derfor er jeg uddannet hos verdens mest anerkendte ansigtsmaler Olga Murasev, der driver International Face Painting School by Olga Murasev´s – Face paint like a pro. For at bestå det højeste niveau på uddannelsen har jeg fået godkendt 45 skoledesigns samt tre af mine egne designs. Samtidig har jeg skullet redegøre for teorien bag samt mit valg af blandt andet pensler og makeup. Selve uddannelsen tog et år at gennemføre samt bestået med Honor.

Det gør, at jeg er blandt de dygtigste ansigtsmalere i Danmark, og det forpligter selvfølgelig.

Løbende samler jeg også ny viden i forskellige grupper med andre ansigtsmalere over hele verden. Her udveksler vi inspiration til nye designs, jeg kan male på både voksne og børn.

Tina-colorfulfaces-din-profesionelle-ansigtsmaler

Øvrige kurser bestået:  Anders Lerche, special Make-up og effects kursus, Feb.2017.

EFABE – European Face and Body Art Event, Mar. 2018.

EFABE – European Face And Body Art Event, Mar. 2020. Aflyst/Covid-19.

colorful-faces-om-mig-2
colorful-faces-om-mig-1
colorful-faces-om-mig-3