Web shops hos Niipit

Niipit samler Danske Web shops

Her kan du finde webshops i alle mulige kategorier, alle shops hører hjemme i Danmark. PT har vi 250 webshops online.

Vi søger hele tiden efter nye og seriøse web shops.

Web shops blev tidligere kaldet netbutik. Men med tiden er vi blevet mere internationale og mere online orienteret. Derfor blev den gamle netbutik udfaset og i dag kalder vi det allesammen for webshops.

Garanti for danske webshops.

Når en webshop bliver vist på Niipit så har shoppen gennemgået en grundig tjek. Vi vil nemlig gerne støtte op om at du kan finde danske webshops og handle Dansk. På den lange bane så ved vi hvor stor en forskel du gør for Danmark når du bruger dine penge i en dansk virksomhed der både betaler sin moms og skat her i landet. Alle netbutikker her er Danske og vi håber at du vil købe Dansk både for din skyld og for miljøets skyld.

Når du handler i Danske webshops så er du med til at gøre en forskel. Danske virksomheder skaber arbejdspladser her i landet og de betaler moms og skat. Det er en stor del af vores velfærd at vi holder gang i det danske erhvervsliv. Hvis vi køber alle vores varer i udenlandske online butikker så sender vi pengene ud af landet og arbejdspladserne bliver skabt uden for de danske grænser.

Mange danske webshops har også fysiske butikker i dit nærområde. Det er faktisk med til at holde gang i lokal livet, alt fra sport til skoler og læger. For slet ikke at glemme priserne på boligmarked. Køb Dansk når du kan. Du står med valget.