Blomster er gaven der spreder glæde og gør folk glade i låget.

⇐Tilbage

Næsten alle bliver glade eller rørte når de får blomster, buketter eller sammenplantninger.

Blomster kan bruges i mange situationer. Lige fra mor og barn buket, når et barn fødes. Sammenplantninger til fødselsdage gennem livet. Enkelte afskåret roser til konfirmation. Studenternes roser, langstilkede roser når den ene frier og det bliver til en forlovelse, store prægtige blomsterbuketter der høre med til et bryllup. Mærkedage er ofte forbundet med en flot buket farverige blomster. Bryllupsdage gives der ofte en blandet buket roser. Galla fest hænger ofte sammen med en smuk orkide. Bordekorationer til festen er ofte smukt dekoreret afskårne blomster sat i oasis så de kan holde sig. Runde fødselsdage bliver tit forbundet med store blomster buketter som fødselaren kan glæde sig over i mange dage efter festen er slut. Ved jubilæer gives ofte flotte farverige sammenplantninger. Som oftes bruges blomsten til at fortælle et andet menneske, din kæreste, kone eller mand at du holder af dem.

Når du giver buketter eller sammenplantninger så mærker modtageren at du har tænkt på dem og at du værdsætter dem.

Når barnet fødes gives ofte den første buket i livet selv om barnet ikke ænser det. Traditionen tro så bindes 2 buketter. En stor og en lille, disse bindes sammen med et smukt bånd for at symboliserer Mor / Barn høre sammen.

Til konfirmationen gives ofte blomster. Enkelte smukke langstilkede roser.

Når studenter får deres hue og springer ud så gives ligeledes masser af lange røde, hvide eller blå roser, påsat 1 lille fin papirs hue.

Desværre forlader alle mennesker denne jord en dag, netop den dag er der hvor der ofte gives blomster eller kranse i stor stil. Borrebuket bruges ofte til at vise vores sidste respekt. At give den sidste hilsen med borrebuketten giver også mulighed for at skrive en sidste hilsen på det hvide bånd der kan tilkøbes. Når du skal ud på den sidste rejse hvor famile og venner er samlet med dig, allersidste gang. Der fyldes kisten samt gulvet med et flor af blomster. Uanset hvor frygteligt det er at livet slutter, rejsen væk herfra begyndes og hvor kede af det folk er, så bliver hele sermonien smuk med alle blomsterne samt de farverige og smukke dekorationer.

SOCIALE MEDIER
NIIPIT NYHEDSBREV
Vilkår og betingelser