Blomster er gaven der spreder glæde og gør folk glade i låget.

⇐Tilbage

Næsten alle bliver glade og rørte når de får blomster. Når du giver blomster så viser du at du har tænkt på et andet menneske og at du værdsætter dem.

Blomster kan bruges i mange situationer. Lige fra mor og barn buketten når et barn fødes til fødselsdage gennem livet, konfirmation, studenter, forlovelser, bryllup, mærkedage, bryllupsdage, Galla fest, bordekorationer, runde fødselsdage, jubilæer eller bare for at fortælle et andet menneske, din kæreste, kone eller mand at du holder af dem.

Når vi fødes får vi ofte den første buket i livet selv om vi ikke ænser det. Traditionen tro så bindes to buketter. En stor og en lille, disse bindes sammen med et smukt bånd for at symboliserer Mor og Barn.

Til konfirmationen får vi ofte blomster. Enkelte smukke langstilkede roser.

Når vi har studenter der springer ud så har vi ligeledes et hav af lange røde, hvide eller blå roser.

Desværre så skal vi også forlade denne jord en dag og netop den dag er der hvor vi ofte giver blomster eller kranse. Borrebuket bruges ofte at vise vores sidste respekt. Give en sidste hilsen. Når vi skal ud på den sidste rejse og vi er samlet en allersidste gang så fyldes kisten og gulvet med et flor af blomster og uanset hvor frygteligt det er at vi skal herfra og uanset hvor kede af det vi er så bliver hele sermonien smuk når vi ser alle de farverige og smukke dekorationer, der er givet.

KONTAKT NIIPIT
NIIPIT NYHEDSBREV
Vilkår og betingelser