Kattekilling ruller garnnøgler ud

Har du en kattekilling du vil vise frem?

Har du en kattekilling eller en voksen kat så læs lige med her.
På Niipit der elsker vi katte og vi søger altid dejlige kattekillinger på billeder, video eller sjove søde historier om din skønne killing.

Har du en kattekilling eller en voksen kat du vil dele med os ?

Har du en sød killing eller voksen kat og har du lyst til at vise os den? Så er du meget velkommen til at sende billede, video link og tekst ind til os. Måske kan du blive månedens kat og blive vist frem på Niipitts Facebookside.

Kattekillinger leger med garnnøgler

Hvordan gør du?

Den nemmeste måde er hvis du sender en mail til support@niipit.dk med de tekster og info du gerne vil vise frem. Når vi har kigget på det så udgiver di det online hvis det er inden for vores regler.

Den anden mulighed…

Hvis du gerne vil have din egen blog så du kan vise din kattekilling eller din voksne kat frem. Skriv til os på samme mail og siger at du gerne vil have en blog hos Niipit. Så kan du selv styre det hele og vise alle de billeder og videoer som du har lyst til.

Få en Premium blog for 0 kr.

I 2020 giver vi 20 Premium blog væk helt gratis. For evig tid og eje. Så vil du i gang med at blogge om din voksen kat eller din katte killing så tøv ikke med at skrive til os.
Ja du læste helt rigtigt du kan komme i gang med at blogge for 0 kr. Nu og lige så længe du vil.

Vi glæder os til at høre fra dig. Husk det er kun de første 20 der får dette tilbud.

Har du en Kattekilling?

Er den ikke sød den lille kat.