Video

Katte video er noget af det sjoveste der findes.

vidste du at der findes over 4 millioner hits på Google når vi søger efter videoer med katte. Og i England er ca 15 % af alle de artikler, blogs, video og opslag der bliver udgivet hver dag… om katte. Ja du læste rigtigt. Katte har så stor opmærksomhed verden over at internettet eksploderer af sjove katte videoer.

Se bare den sjove film med katte i en gryde.

Se nu bare denne søde sjove film med katte der er filmet mens de leger i en gryde. Der er da ikke til at stå for. De små søde katte er fanget i et øjebliks kådhed hvor de ikke ænser andet en hinanden og den kamp de kæmper men de under holder alle os andre for fulde sejl. Sjove film med katte findes der et hav af på nettet. Har du selv lavet nogle sjove film og lagt på Youtube?

Katte video

Her på siden har vi samlet nogle af de søde katte video som vi har kunne finde. Der er jo et hav at vælge imellem men det her var nogle af dem vi syntes var de bedste. Hvis du har en katte video som du gerne vil have her ind på Niipit så er du meget velkommen til at kontakte os. Hvis videoen lever op til vores krav så kan den sagtens komme med her i vores video katalog. Hvis du vil have fat i os så kan du skrive til os på support@niipit.com og sende et link med til din video så vi kan se den og hvis den kommer online her på siden så skriver vi til dig. Du kan altid få fjernet din video igen blot ved at sende en mail til os.

Se flere katte video lige her eller kig katte galleriet her