5of5

Skøn lille kattekilling

kattekilling

Vis os din skønne kattekillingKattekilling ruller garnnøgler ud

Har du en kattekilling

Har du en kattekilling du vil vise frem? Har du en kattekilling eller en voksen kat så læs lige med her.På Niipit der elsker vi katte og vi søger altid dejlige kattekillinger på billeder, video eller sjove søde historier om din skønne killing. Har du en kattekilling eller en voksen kat du vil dele med Læs mere

Alt om kattekillinger

Elsker du også kattekillinger Så kig her Vis os din kattekilling

Den søde lille kattekilling er helt vidunderlig.

Vi kommer ikke uden om det men sådan er det bare. Når der kommer en kluntet kattekilling luntende forbi på sin egen akavede måde så smelter de fleste hjerter. De små skabninger indtager os med det samme og det er kærlighed ved første blik. Når killingerne bliver større så har vi overgivet os 100% og vi vil gøre alt hvad vi kan for de hengivne katte.

Kattekillinger elsker at lege

Som du sikkert allerede ved så elsker de små bløde killinger at lege og tumle rundt med alt hvad de kan finde. Hele livet er en leg. Killingerne har det bedst når de er flere sammen. Katte er flok dyr og elsker selskab. Hvis du har to eller flere killinger samtidig så ved du sikkert allerede at der sjældent er ro. Killingerne boltre sig under møblerne og inde på hylder, gerne bag ved bøger eller i huler hvor de kan gemme sig og overraske deres bytte.

At vælge den rigtige killing i en flok.

Hvordan vælger du den rigtige killing ud af en hel flok. Ja først og fremmest så bør du vælge nogle forskellige opdrættere så du kan se flere killinger. Hold dig fra at købe en killing der er billig eller gratis. det kan både være syge eller uønsket katte du render på. Hvis det lyder for godt til at være sandt så er det sikkert også for godt til at være sandt.

Her I 2021 er det ved lov at en killing / kat skal være øre tatoveret eller chippet. Så det er noget af det første du skal sikre dig. Så skal du se på hvordan ser killingen ud. Er den ren og pæn eller har den skidt i pelsen. Tjek om maven er udspilet, det kan være tegn på orm. Har den dårlig mave så kan det også være tegn på orm.

Kan du få lov til at se moderen og kan du se hvor kattene går eller for du kun vist en killing frem så skal du også være på vagt. Det bedste sted hvor du kan finde dig en god killing eller kat er helt sikkert hos Dyrenes beskyttelse.

Se flere videoer om kattekillinger eller læs mere om katte killing