Mund til mund metoden online

I gamle dage byggede vores forældre og bedste forældre virksomheder op fra bunden.
Den gang fantes der ikke et internet men aviser og flyers og mund til mund metoden.
Det er ingen hemmelighed at mund til mund metoden har altid været den bedste måde at få ny kunder på. Anbefalinger fra andre der har prøvet vores virksomhed.
I dag bruger vi i den grad vores netværk til at få kunder, nyt arbejde eller nye medarbejdere.

Mange kunder bruger Google til at finde de vare / ydelser de er ude efter og ofte så tjekker en kunde anbefalinger på virksomheden eller de spørger i deres netværk om det er et firma de kan stole på og om varen samt kundeservice er i orden.

Mange virksomheder bruger en masse tid og penge på at lave reklame på sociale medier og mange har også stor succes med den form for markedsføring.

Måske har endnu flere fiasko med markedsføring på de sociale medier. Mange laver et boost og sender 2-3 eller måske 500 kr efter den løsning på en uge uden at få nogle salg.

Rigtig mange kæmper med at lave opslag og billeder til de sociale medier men nogle gange er det spildt tid og i værste fald spildte penge. For hvor er det at en kunde leder efter sin næste vare…. hvis vi snakker online så er det jo på Google at folk leder som det første.

Forestil dig at du skal bruge et par nye bukser. Du ved lige netop hvilke bukser, hvilken str og længde du skal bruge. Du vil selvfølgelig gerne have den bedste pris på dine nye bukser. Hvor leder DU efter bukserne? Tænker DU at nu vil du gå på de sociale medier og søge efter bukserne…eller springer du ind på Google og skriver buksernes mærk str og længde og så kommer der nogle muligheder op der… JA det er det de fleste gør. Tallene siger at over 95% af alle søgninger foregår via Google ( og Youtube)

Derfor spørger jeg dig direkte…
“Hvorfor bruger du tid og penge på at lave betalt eller ikke betalt reklame på de sociale medier når kunderne søger efter dig på Google?”
Imens du tænker så fortsætter jeg med at skrive til dig her….

Tilbage til mund til mund metoden.
Platformen Niipit er den online mund til mund metode, et netværk som du allerede kender fra det virkelige liv.
Niipit er stedet hvor du kan lave reklame, blog opslag, artikler, vise billeder og videoer og få anmeldelser, sælge varer og lade Google være med til at vise kunder ind til dig.

Google kan læse alt hvad du laver på Niipit. Google kan også se hvad de andre virksomheder laver på Niipit og hvis alle virksomhederne laver noget godt og spændende indhold så ser Google Niipit som en videns kilde med godt og relevant indhold som Google gerne vil sende kunder hen til. På den måde så hjælper virksomhederne hinanden med at blive set på Google.

Kort sagt så løfter vi i flok.

DET er netværk der basker.
Niipit lover dig som virksomhed at vi kun samarbejder med seriøse virksomheder og skulle der slippe en virksomhed ind som viser sig ikke at være seriøs og trække et spor af dårlige anmeldelser så skal Niipit nok sørge for at den virksomhed ikke er en del af netværket.

“Vil du være en del af et seriøst netværk, hjælpe med at løfte i flok og selv blive løftet. Vil du være med i et netværk der er lavet for at hjælpe virksomheder mest muligt med at blive set online?”

Hvis ja så kontakt os på b4b@niipit.dk