Det sker i Vojens

Vojens er en del af Haderslev kommune som høre hjemme i Sønderjylland. Byen byder på mange aktiviteter, spisesteder, lokale butikker og overnatninger.

Vojens er kendt for mange ting men Ishockey og Speedway er nok nogle af de ting som de fleste forbinder med den lille by i Sønderjylland.
Vojens hallerne danner hele året rammen om sport på alle niveauer. Svømning, ishockey, idræt. Uanset alder så er alle velkommen både inde og ude.
Vojens Speedway center blev bygget i 1975 i samarbejde med vores alle Ole Olsen. Hans ønske var at bygge et speedway center til hans elskede sport.
Vojens byder også på skønne ture i det grønne. Eksempelvis er der flere korte og lange traveture langs hærvejen omkring Tørning mølle. Her kan du både nyde frokosten i naturen, se masser af fugle og gamle ruiner. Sønderjylland gemmer på mange skønne Gratis aktiviteter ude i det grønne. Niipit prøver at samle så mange af dem som muligt så du nemt kan finde dem.

Vojens byder også på flere spisesteder samt lokale butikker og overnatning

Det sker i Vojens 1 gang om året

Her omdannes Vojens til en fest, også kendt som Vojens Høtte, Sønderjyllands sjoveste byfest. Her fester hele byen. Der er retrofest, fodbold konkurrence, pigefrokost, rafling, city løb og banko.

Vidste du at når du er i Vojens…

Er der tog forbindelse til resten af Danmark
Så er du kun 8 min i bil fra motorvejen
Du er 15 min fra Haderslev
Du er 25 min fra Kolding i bil
Du kan køre til Tyskland på 40 min i bil
Der er kun 45 min til Rømø i bil
Tønder kan du nå på 45 min i bil
Husene er meget billigere end i Kolding
Der er 4 rundkørsler på vores hovedgade gennem byen

 

Hvis du vil holdes opdateret om hvad der sker i Vojens så kan du følge med på Facebook