Underdogs en del af Niipit.dk

Underdogs er Niipits sidste nye skud på stammen.

Ordet underdogs er første gang set brugt i midten af 1900 tallet. Ordet bliver ofte brugt inden for sportsverden, gaming i forbindelse med en modstander der er outsider, eller underlegen og ikke set som en mulig vinder.

Dog ses udtrykket også set inden for den kreative verden. Det være sig alt fra musik til den fineste kunst. Igen handler det ofte om en person der ikke ses som en der forventes meget af inden for sit felt. En person som sener viser sig at have evner der gør at de opnår en umådelig stor anseelse og opmærksomhed.

Underdogs.dk er Niipits blog hvor vi fremhæver historier om personer fra hele verden.

Vi vil gerne sætte focus på personer der efter sigende ikke gjorde noget væsen af sig eller som ikke var spået til at opnå noget særligt her i livet. Personer der måske endda gik under radaren.

Knud Langkow er den første person som vi beskriver på underdogs.dk

Han var netop en person der formåede at gå under radaren i ikke mindre end 4 årtier. Hans daglige virke var knudepunktet for mange højt ansete kunstnere og på sin vis en del af deres daglige nerve på deres arbejdsplads.

Kunstnere der måske hele livet kæmpede for at skabe det unikke stykke kunst som alle ville huske i mange år efter deres død. Kunstnere der kæmpede for deres eftermægle.

Knud Langkow skabte frygt og forundring i hele Danmark. Allerede i 1970erne begyndt hans finurligheder og enorme kunstværk at tage form. Men først i 2019 skulle gåden om Satanmønterne løses og Kund Langkow blev afsløret som manden bag den verdens omtalte Satankult som ingen kunne finde.

Knus Langkow skabet måske det største og mest frygtindgydende kunst stykke uden nogensiden at tage æren for det. Læs om Knud Langkow på Wiki

Et lille bevis

Der er et lille bevis på at det var Knud Langkow der stod bag satanmønterne. Inden hans død blev der indleveret flere støbeforme der var blevet brugt til at støbe de omtalte Satanmønter og sammen med formene lå der et pas. Passet var forlængst udløbet men passet tilhørte Knud Langkow. Læs hele historien på underdogs. Vi takker Køge museum og Marianne Grunzmeier for lån af billeder til artiklen.

Underdogs.dk en del af Niipit.dk

Paperback

Satankulten på Anholt.

E-bog

Satankulten på Anholt. Bogen om Knud Langkow

Lydbog

Satankulten på Anholt. Bogen om Knud Langkow

Tilbage

Del på

Skriv et svar