Bager

Find det bedste bageri

Hvordan finder du det bedste bager i byen? I gamle dage sagde vi at foran det bedste bageri stod der, altid en lang kø af kunder. Det er jo nok ikke helt forkert og det kan også stadig bruges som pejlemærke. Det er også altid godt at holde øje med håndværker biler for de handler også ofte hos bageren. Desværre forsvinder der mange små lokale bager forretninger. De bliver opkøbt af store kæder eller de flyttes ind i et supermarked. Føtex bager selv i dag lige som Bilka bager meget af deres brød selv. og ja det er da nemt lige at snuppe et friskbagt brød med når vi nu alligevel er i Føtex eller i Bilka men er det den bedste bager i byen?

Hvad er en bager?

En bager er en der blander mel og korn sammen med vand, gær og salt og laver det lækreste brød til dig og mig. Det lyder nemt men det er alt andet end nemt. Når du vil bage brød er en kunst og det skal læres fra bunden. At lave et lækkert brød har været bruge i mange tusind år. Ifølge Wikipedias side om Bager har der fandtes folk helt tilbage til 8000 år f.kr der har bagt brød. I dag er det jo en kæmpe industri der drives fra fabrikker, supermarkeder til kæde butikker og indimellem kan vi være heldige at finde en lille lokal familieejet bagerforretning. Uanset om det er et lille bageri eller en stor fabrik så går det ud på at blande mel og vand med de rigtige ingredienser, lade det hæve og varme det godt op i ovnen. For dig og mig så handler det om at finde det brød som vi bedst kan lide. Og det er vist ingen hemmelighed at bakeoff ikke er det bedste brød der findes.

Her hos Niipit vil vi gerne hylde de rigtige bagere og hjælpe dig med at finde dit lokale bageri.

Et rigtigt bageri har friskbagt brød hele dagen. Niipit har fundet nogle forskellige bagerier rundt om i danmark som får mange gode anmeldelser på Google. Vi tror på at de anmeldelser der bliver lavet af helt almindelige mennesker har størst værdi. Klik her hvis du leder efter en bager i horsens

Niipit Lokale Spisesteder
Her kan du finde lokale spisesteder og bager i din by.