Hvad kan Niipit hjælpe dig med

Hvad kan Niipit som du ikke selv kan?

Hvad kan Niipit som du ikke selv kan med din egen hjemmeside? Niipit kan give dig netværk både online og offline.

Seriøse og useriøse virksomheder

Niipit samler virksomheder der er seriøse og ikke snyder kunderne på platformen. Niipit tjekker hver eneste virksomhed der kommer online på platformen. Vi læser handelsbetingelser og tjekker ejerskab samt anmeldelser. På den måde kan vi sorterer de useriøse virksomheder fra

Hvorfor gør vi alt det?

Niipit vil gerne lære kunderne at de trygt og roligt kan handle hos de virksomheder der findes på Niipit.dk Det er vores måde at blåstemple virksomhederne.

Hvad får en virksomhed med en Premium Profil

Hver virksomhed får deres firma navn, og informationer, logo og link til hjemmeside og dem der vælger en Premium profil kan også få en tekst på +300 ord ind på profilen.

Vil du ha mere end de fleste?

Hvis virksomheden ønsker mere så kan de mod betaling, både ligge banner, billeder, video, blogopslag op på Niipit og som om det ikke er nok så kan virksomheder også vise deres varer, deres freebee og hvis de vil så kan de sælge både varer og ydelser gennem Niipit UDEN at betale % af salget.

Hvad kan Niipit som helhed?

Som helhed så kan Niipit være med til at din virksomhed får bedre placeringer på google

Når mange virksomheder skriver blog opslag og viser billeder og video så ser Google på Niipit som en aktiv platform og når der er aktivitet på platformen med godt læsestof så belønner google og viser Niipits opslag, det kan sagtens være dit opslag der bliver vist.

Hvad kan Niipit gøre for min virksomhed?

Hvis du har en Premiumprofil så får du adgang til en masse funktioner der kan hjælpe dig med at blive mere synlig ude på google.

Sociale medier

Husk på at alt hvad du laver på Facebook, Instagram, linkedin og mange andre sociale medier kan Google ikke finde frem til da disse platforme er lukkede og kræver et login.

Kunderne leder efter dig

Når en kommende kunde skal finde en varer eller en ydelse så starter de ofte med at lede via Google. Faktisk så foregår over 90% af alle søgninger via Google eller Youtube. derfor er det så vigtigt at du er til at finde på disse steder. Allerhelst på side 1 eller 2

Du får adgang til en masse værktøjer der kan hjælpe dig

Med en Premiumprofil får du adgang til mange forskellige værktøjer der kan hjælpe dig til at blive mere synlig og gøre hverdagen nemmere.

Du får adgang til SEO værktøjer, du får mulighed for at indsætte sporingsværktøjer, din side er under vores SSL, du skal ikke tænke på opdateringer af sitet/plugins, du får mulighed for at lave opslag direkte fra Niipit til de sociale medier, du får adgang til at modtage anmeldelser og en masse andet

Det er det Niipit kan hjælpe din virksomhed med.