b4b

B4B hos Niipit

B4B er det nye sort – Det handler i dag om hvad kan vi som virksomheder kan gøre for hinanden. Netværk har aldrig været vigtigere end det er nu. I dag lukkes store aftaler på grund af netværk. Små virksomheder overlever på grund af netværkets hjælp. Job skabes og besættes på grund af netværket.

B4B Mødte jeg for 4 år siden på LinkedIn og jeg var vild med konceptet. Siden da har jeg i min fritid arbejdet på at finde de bedste løsninger som virksomheds netværk bruger nu men også som de mangler fordi det ikke findes.

Jeg fandt hurtigt ud af at mange Netværk handlede om hvad netværks indehaveren kunne få ud af at tilbyde andre virksomheder at købe. Jeg så store netværk som handlede om alt andet end at hjælpe virksomheder med at vokse. Jeg snakkede med virksomheder rundt om i hele danmark og spurgte dem om hvad de manglede online. og svaret var klart.

B4B Netværk

B4B netværk der hvor virksomhederne kunne fortælle andre hvad deres kompetencer er og hvordan de kan hjælpe andre virksomheder.

Alle skal kunne overleve, netværk handler ikke altid om at være gratis. Men om at 2 parter der kan hjælpe hinanden finder hinanden. På min jagt så fandt jeg også ud af at det var håbløst at finde rundt og finde andre virksomheder. Google er jo en drøm men de viser os kun det de tror vi leder efter og allerhelst lokalt.

Derfor har du nu muligheden for at bruge B4B netværket på Niipit.  Til at finde det du har brug for og som virksomhed kan du lave alt det reklame du har brug for… Så du kan blive fundet på Google.

Besøg vores B4B Marketing her 

Besøg Google her 

Lad os stå sammen og hjælpe hinanden. Lad kunderne finde de virksomheder som de har brug for uden algoritmer men på grund af god content og anmeldelser samt anbefalinger

Niipit B4B