5of5

Sydjylland 3 stjernet hotel +45 7454 1331

Hotel Vojens

Nørregade 2, 6500 Vojens
T: +45 7454 1331
E: hotel@hotelvojens.dk


Hotel Vojens finder du 10 minutter fra E45, 35 minutter fra den tyske grænse og kun 25 minutter fra Kolding og er det Tønder du vil besøge så kan du kommer der over på 35 minutter i bil. Hvis du kommer med toget så finder du Hotellet 5 min fra banegården.

Hvis du har lyst til en hyggelig weekend, med kro stemning i Sønderjylland uden at ende langt ude for byerne så har du muligheden her.

På hotellet finder du vores værelser, restaurant og krostue uden at du skal ud af bygningen. Du kan komme på kro ophold med alt hver hjertet begærer og hygge. Du kan bruge vores værelser som mellemstation og få en god nats søvn.
Hver morgen har vi morgen buffet til de overnattende gæster.

Du er velkommen uanset om du er direktør eller arbejdsmand, her er plads til alle. Da mange håndværkere bruger vores hotel så er vi altid tidligt i gang. Derfor hvis du skal tidligt op og afsted, kan du sagtens nå at få din morgen mad inden afrejse.

Hvis du har brug for et sted at holde din næste fest eller firma arrangement så har Hotel Vojens et stort udvalg af muligheder. Vi arrangerer dit næste arrangement ud fra hvad dine ønsker er. Vores store dejlige lokaler giver både plads til store fester og firma arrangementer. Har i for eksempel, brug for at sted hvor folk både kan samles ved et stort bord og ved flere mindre borde til opgaver eller spisning, så har vi alle muligheder for dette.

Hver dag kan du få dagens ret. På særlig udvalgte dage serveres der stegt flæst med persillesovs eller stegte ål med stuvede kartofler. Du kan også både få påske frokost og julefrokost i restauranten. Hvis du heller vi have maden med hjem så er det du også en mulighed.