Guru-bogen

Lidt af åbningstalen på Gurudagen 2016

H. K. H. Prins Joachim er meget dedikeret og interresseret i Dansk Iværksætteri og han deltager ofte i forbindelse med arrangementer der omhandler iværksætteri i Danmark.

Da Danmarks tekniske museum åbnede, sit største udstillingssats i 20 år, Shopphonemania. Hele denne udstilling er kommet for at blive, den vil fortsætte med at være en fast del af Danmarks teknisk museum. På udstillingen kan du opleve hele perioden med udgangspunkt i mobiltelefonen, eller også kaldet smartphone i dag. Du vil se tilbage i tiden og finde mobiler på størrelse med mursten til at gemme i lommerne på de store jakker, eller mobiltelefoner på størrelse med en pæn dametaske.

Du vil lære om udviklingstrin, kommunikation og teknologiskegenstande og deres indvirkning på vores måde at kommunikerer med hinanden på. Vi tager dig igennem tiden og fortæller dig om de store forandringer der er sket over årene. Hele den udvikling der har været inden for teknologien og om nogle af de store og ihærdige iværksættere der har sat sit præg på tiden.

H. K. H. Prins Joachim deltog ligeledes i Gurudagen der blev afholdt 15 november 2016. På Gurudagen var vært for ikke mindre end 300 deltagere. Her stod Prinsen for åbningstalen og viste i den grad sin muntre side. Hans Kongelige Højhed Prins Joachim berettede lystigt om sine egne manglende bedrifter inden for iværksætteri men han har stor respekt for de mange iværksættere der satser på drømmen om at skabe noget nyt.

Prins Joachim roste i sin åbningstale ligeledes Dansk iværksætteri for deres dygtighed inden for shipping og miljøteknologi.

En af vores største iværksættere inden for shipping er i dag verdenskendt. Mærsk er nok vores tids største iværksætter virksomhed. En stædig ung mand der gik dør til dør i svendborg og solgte aktier for at kunne starte.

På Gurudagen blev til for at markerer udgivelsen af Gurubogen hvor ikke mindre end 100 iværksættere og ledere fra hele verden har givet deres besyv med på iværksætteri.
Bogen kan købes i boghandlen, lånes på biblioteker eller hentes som e-bog

Guru-bogen