Davidsen Byggemarked Shop

Online kundeservice
Mail: mail@davidsenshop.dk
Telefon: +45 78 77 48 00

Åbningstider:
Man-fredag: kl. 9.00 - 17.00
Lørdag: kl. 9.00 - 14.00
Søn-/helligdage: Lukket


Davidsen Netshop – Shop lokalt online

Davidsen netshop er din online shop når du vil handle byggematerialer i dit lokal område. Shop dansk og shop lokalt det styrker dit lokal område. Selv om du handler i shoppen så står en af vores 1000 ansatte klar til at betjene dig. Uanset om du vil have dine varer leveret på din adresse eller om du vil komme forbi og hente dine varer i dit lokale byggemarked.

Davidsen online shop

Davidsen online shop dækker ikke mindre end 23 byer fordelt i Jylland, fyn og på sjælland. Når du handler hos Davidsen netshop så kan du bestille dine varer til afhentning i dit lokale byggemarked eller du kan få leveret til din adresse i hele Danmark.

Davidsen Nethsop har det meste

Du kan ikke finde alt hos Davidsen netshop men vi har det meste. Faktisk bygger vores online shop på de erfaringer vi har gjort os siden 1944 hvor Davidsen åbnede sin første butik i Sønderjylland. Her i 2021 har vi samlet erfaringer gennem de sidste 72 år. Vi ved godt at du er kvalitets bevist og du i den grad ved hvad du vil have. Derfor finder du det bedste af det bedste hos Davidsen Netshop.

Davidsenshop.dk – hele året rundt

Uanset hvad tid på året du har brug for dit lokale byggemarked så har Davidsenshop.dk åbent for dig. Udvalget består i alt fra snekaster om vinteren til haveplanter i foråret til haveslanger om sommeren og løv rive om efteråret. Vi sørger for at du kan finde lige det du skal bruge.

Netshoppen bliver hele tiden opdateret med de bedste og nyeste varer som du har brug for. Det gælder uanset om du er privat kunde eller erhvervskunde. Har du brug for rådgivning så er vi også klar med en rådgiver til dig uden det koster ekstra det er blot en af vores mange service tilbud til dig.