billigemballage

BilligEmballage

https://www.billigemballage.dk
https://niipit.dk/billigemballage/wp-content/uploads/sites/625/2020/04/BilligEmballage-banner.jpg

billigemballage

Farvergården 2
6541 Bevtoft

Email: info@billigEmballage.dk


Billigemballage.dk er stedet hvor du finder alle typer emballage til både webshop og privat. Uanset dit behov vil vi kunne imødekomme det.

Billigemballage.dk er stedet hvor du finder alle typer emballage til både webshop og privat. Uanset dit behov vil vi kunne imødekomme det.

Modsat andre emballage shops vil du ikke behøve, at betale et ekstra premium hos billigemballage. Her kan du finde noget af det billigste emballage i Danmark og selvfølgelig til samme gode kvalitet, som man finde andre steder.
Vi har tre kerne kompetencer, som skiller os ud fra vores konkurrenter.
1) Vores gode service
2) Billige priser
3) Store sortiment

Den gode service er kendetegnet ved følgende: Fri fragt ved køb over 500,-, 1-3 dages leveringstid, ordren sendes samme hverdag ved køb inden 12:00 og ingen kortgebyr.

En af vores bedste fordele er, at vi er virkelige billige sammenlignet med nogle af vores konkurrenter. Vi mener ikke, at man skal betale et premium for, at få middelmådig emballage. Derfor har vi valgt af priserne skal være gennemskuelige og overskuelige

Sortimentet hos os er særdeles fyldestgørende, da vi har over 30 vare kategorier på bare vores webshop. På den måde sikrer vi, at vores kunder har alt man har brug for samlet på vores hjemmeside.

Alt i alt er vi en af de førende emballage virksomheder i Danmark og kan hjælpe dig med alle dine behov indenfor emballagens verden. Vi køber, sælger og vejleder om emballage og er derfor blevet en af de førende indenfor branchen.

Hvis du har nogle spørgsmål eller lignende, så er du altid velkommen til, at kontakte os på vores mail eller give os et opkald. Vi hjælper med alt fra vejledning og specielle aftaler, så du skal ikke holde dig tilbage.

Vi kan hjælpe dig uanset om du er en privat person eller hvis du er en virksomhed. Emballage er vores kald, så hvis du er i tvivl om hvilket produkt, som du har brug for kan du bare sige til.