Visens venner Køge

Dansk visekunst

Visens venner er glade venner

https://niipit.dk/visens-venner-koege/wp-content/uploads/sites/688/2021/01/Visens-venner-koege.jpg

Visens Venner Køge

Vil du se Visens Venner Køge i gang igen så kontakt Niipit og las os se om vi kan samle de folk der har interesse i at foreningen kommer i gang igen.


Visens venner Køge er desværre pt ikke eksisterende.

Da det ikke har været muligt at finde opbakning til at opretholde foreningen i Køge så er den pt afviklet. Hvis der sener bliver opbakning til at have gang i foreningen så kan den startes op igen.

Fra tidligere i visens venner i Køge.

“Visens Venner er Glade Venner”

Det udsagn kommer tydeligt til udtryk, når Visens Venner i Køge afholder viseaftener i Teaterbygning i Køge. 

Visens Venner i Køge er en forening for “glade venner af visen”, der i sæsonen september – april mødes til nogle viseaftener med fællesspisning, fællessang og solistoprtæden på scenen. Læs mere om foreningen på de efterfølgende sider.

  • Ka’ du li’ at lytte til viser – og synge med?
  • Har du måske også mod på at optræde med en vise?
  • Eller måske har du lyst til at akkompagnere til visesang på dit instrument
  • ..eller skrive tekster eller komponere?

Hvis du kan svare ”ja” til blot ét af de spørgsmål, er Visens Venner sikkert noget for dig. Men da foreningen pt ikke er aktiv er der brug for at samle folk der kan være int i at genoprette foreningen igen. Du er velkommen til at kontakte Niipit hvis du ønsker at være en del af en ny forening så vil Niipit prøve at sætte de mennesker i kontakt med hinanden som ønsker foreningen skal genopstå. eller du kan kontakte Visens Venner Danmark.