Om

Om Viktoria Houmann

Kort om Viktoria Houmann, altså mig.
Jeg er 46 år og uddannet Holistisk Energiterapeut, Reiki Mester, Kranie Sakral Terapeut, Psych-K, Qi-gong (Igangværende Instruktør uddannelse), Soul Realignment (igangværende).

Derudover er jeg uddannet Sygeplejerske og har 1o års erfaring som underviser for voksne.

Min familie

Jeg har en dejlig mand og sammen har vi 6 vidunderlige børn. Jeg elsker at bruge tiden sammen med min familie, at rejse og opleve verden, at studere og praktisere healing.

Fritiden

i Fritiden slapper af i min store have. Jeg elsker at være ved havet og bruger meditation og qigong til at skabe balance i mit liv. For mig er livet en gave, med daglige muligheder for nye oplevelser og eventyr. Jeg har som de fleste i livet prøvet at opleve modgang og sorg, men ser det som en del af livet, hvor vi har mulighed for at udvikle os.

Om arbejdet med Viktoria Houmann, mig selv

Jeg har arbejdet rigtig meget med, at ændre min tanker så de støtter mig på min vej i livet. Jeg har i flere år arbejdet med at manifestere, og er med tiden blevet dygtig til det.

Mine kurser

Jeg har valgt, at lave mine kurser ud fra det der optager mig, og som jeg er passioneret omkring. Det giver mig mulighed for at være nærværende og hjælper mig med at få givet det allervigtigste videre i mine kurser: At øge glæden, energien og passionen hos andre.
Det er ikke kun til gavn for dem som deltager, men også for alle i deres omgangskreds, på den måde spreder lykken sig som ringe i vandet.

Min Facebook side

Her kan du finde tips, ideer og gode ideer til hvordan du kan hjælpe dig selv til et liv uden vægt problemer.

Min blog

Her kan du holde dig opdateret med nyheder, events, ideer og webinar som du kan deltage i.