Restaurant Århus
Unico

Restaurant Unico Logo

https://www.restaurantunico.dk/take-away-aarhus
https://niipit.dk/unico/wp-content/uploads/sites/689/2021/01/Unico-banner.jpg

Restaurant Unico

Ny Moesgårdvej 50
8270 Højbjerg


Enestående restaurant, bageri, selskaber og take away i Aarhus

Hos restaurant Unico laver de traditionel dansk mad og bager lækkert surdejsbrød med lokale råvarer

En kort køretur fra Aarhus C i det naturskønne område omkring Aarhus Golf Klub og Moesgaard Museum ligger restaurant Unicos hyggelige lokaler. Her finder du både den hjemlige restaurant, der er indrettet med naturmaterialer og varme farver samt bageriet, hvor du hver morgen kan hente lækkert nybagt brød og kager.

Hyggelig restaurant og unikke fester med byens måske bedste udsigt

Hos restaurant Unico er filosofien, at alle har ret til et godt måltid mad. Derfor kan du få lækre måltider både hverdage og weekender i deres hyggelige restaurant til mere end rimelige priser. De er berømte for deres smørrebrød, som består af alle de klassikerne med et unikt tvist. Derudover er maden fra gourmetgrillen samt deres menuer med flere retter meget populære.

Er du ved at planlægge en stor fest – barnedåb, konfirmation, bryllup, rund fødselsdag eller noget helt femte? Så har restaurant Unico et smukt og elegant selskabslokale, der står til din rådighed – og lokalet har Aarhus måske bedste udsigt. Mens du nyder maden og det gode selskab kan du skue ud over de naturskønne golfbaner, og bag dem glimter vandet i Aarhusbugten.

Take away og bageri lader dig tage restauranten med hjem – både hverdag og weekend

Skal du holde en fest derhjemme eller på en anden lokation, kan du også tage restauranten med hjem. Du henter maden hos Unico om dagen, og på deres hjemmeside kan du finde guidevideoer til, hvordan du opvarmer og serverer maden, lige inden dine gæster går til bords. Det er dog ikke kun ved festlige lejligheder, du kan få restaurant Unicos gode mad med hjem. Overrask din familie med et måltid udover det sædvanlige i jeres hjemlige rammer – både hverdage og i weekenden kan du nemlig hente Unicos mad som take away.

Endelig har restaurant Unico i forlængelse af restauranten et bageri. Da de åbnede i 2010, var der stor efterspørgsel fra deres kunder i forhold til at kunne købe deres lækre surdejsbrød med hjem. Derfor kan du hver eneste morgen købe lyst brød, rundstykker, rugbrød og konditorkager med hjem til morgenbordet. Restaurant Unicos brød er faktisk så populært, at de sælger mere brød, end de sælger fadøl – og det siger ikke så lidt, når de ligger ved siden af en golfbane!