Tømrermester
Troels Hansen

troelshansen

https://troelshansen.com/
https://niipit.dk/troels-hansen/wp-content/uploads/sites/708/2021/03/Troels-Hansen-toemmer-firma-banner.jpg

Troels Hansen

Erhvervsparken 3
4621 Gadstrup


Tømrermester Troels Hansen står for kvalitetsarbejde udført af dygtige håndværkere

Hos Tømrermester Troels Hansen renoverer vi og udfører byggeopgaver i service, fag- og hovedentrepriser. Vores kunder tæller bl.a. virksomheder, professionelle bygherrer, andels- og boligselskaber, rådgivere samt forsikringsselskaber.

Vi har siden 1998 løst både små og store opgaver. Se referencer. I dag er vi ca. 70 tømrere, snedkere, malere, murere, lærlinge og funktionærer, der holder til i erhvervsparken i Gadstrup.

Kvalitetsarbejde, der kan ses

Drømmer du om et smukt sildebensparket eller et håndlavet trappegelænder? Det fine snedkerarbejde er et af vores specialer, ligesom vi også har stor ekspertise indenfor blandt andet klinke- og flisearbejde.

Eksperter i vinduesudskiftning

Med flere tusind vinduesudskiftninger om året i blandt andet bolig- og ejerforeninger tør vi godt kalde os eksperter på området. Vi skifter hurtigt og effektivt vinduer i forskellige materialer og glastyper, og skal I have ovenlysvinduer, klarer vi også det.

Egen service- og forsikringsafdeling

I vores service- og forsikringsafdeling løser vi serviceopgaver på ejendomme. Er du administrator i en boligforening, eller ejer du ejendomme, og har du brug for en håndværker til servicearbejde, hjælper vi gerne.

Service- og forsikringsafdelingen tager sig også af både store og små forsikringsskader. I afdelingen har vi bl.a. en bygningstaksator, og vi fungerer som netværkshåndværker. Afdelingen tilbyder besigtigelser, tilbudsberegning og udbedring af skader.

Fredede og bevaringsværdige bygninger

Hos Tømrermester Troels Hansen har vi også erfaring med at arbejde på fredede og bevaringsværdige bygninger. Når vi udfører arbejde på fredede/bevaringsværdige bygninger, sker det naturligvis med respekt for det oprindelige håndværk. Se nogle af opgaverne med fredede og bevaringsværdige bygninger.

Tømrermester Troels Hansen team