Torve Hallen

torve-hallen-log

https://torve-hallen.dk/
https://niipit.dk/torve-hallen/wp-content/uploads/sites/715/2021/04/torve-hallen-banner.png

TORVE HALLEN Italiensk Restaurant i Sønderborg

Nørre Havnegade 28
6400 Sønderborg
info@torve-hallen.dk


Sønderjyllands moderne italienske spisehus

Torve-Hallen byder på store gastronomiske oplevelser inden for det italienske køkken

Restaurant med autentisk middelhavsstemning

Autenticitet er nøgleordet, både når det kommer til Torve-Hallens indretning og tilberedning af maden. Restaurantens indretning er moderne italiensk med rå mursten, varme farver og store vinduespartier, der byder naturen indenfor. Restaurantens kokke tilbereder maden med traditionelle fremgangsmåder, så du er garanteret en italiensk gastronomisk oplevelse fuld af smags- og sanseindtryk.

Michelin-erfaring og smuk beliggenhed

Med udsigt over sundet og Kong Christian X. Bro har Torve-Hallen en fantastisk og smuk beliggenhed centralt i Sønderborg. De ydre faciliteter danner rammerne for et moderne spisehus med et udpræget italiensk fokus. Her kan du få traditionel italiensk mad som veltilberedte pizza- og pastaretter samt enkelte klassikere fra det amerikanske køkken.

Bag restauranten står den erfarne kok Paul Loichtl, som blandt andet har været kok og restaurantchef på adskillige Michelinrestauranter flere steder i Europa. Erfaringen og kvalitetsbevidstheden har han taget med til Sønderborg, hvor han i løbet af få år har skabt et moderne italiensk spisehus, som er kendt i Sønderborg for fantastisk mad, autentisk middelhavsstemning og god service.