Technor ApS

Technor-Logo

https://www.technor.dk/
https://niipit.dk/technor/wp-content/uploads/sites/736/2021/07/Technor-banner.png

Technor

Sjællandsvej 22
9500 Hobro


Ventilationsfirma med mere end 30 års erfaring

Technor er et helhedsorienteret ventilationsfirma, der kan forbedre indeklimaet i din virksomhed

Technor er jeres sparringspartner fra start til slut

Vælger du Technor som leverandør af ventilationsanlægget til din virksomhed, kan du være sikker på at få en sparringspartner lige fra den allerførste kontakt til rådgivning om anlæggets funktioner og slutteligt til monteringen af anlægget og den efterfølgende servicering. Technor sætter din virksomheds ønsker og behov som deres højeste prioritering, når de installeret et proces- eller industriventilationsanlæg i jeres lokaler.

Få et bedre indeklima og lavere risiko for ATEX med et ventilationsanlæg fra Technor

I enhver virksomhed er medarbejdernes trivsel helt afgørende for, hvor godt virksomheden klarer sig – især når det gælder produktionsvirksomheder. I arbejdshaller kan der nemlig hurtigt opstå problemer med indeklimaet. De mange forurenende partikler fra fx skæring af metal kan være sundhedsskadelige for medarbejderne, og det giver både ubehag i hverdagen og flere sygedage. Et ventilationsanlæg fra Technor kan fuldstændigt eliminere det dårlige indeklima ved mekanisk at suge partiklerne ud af arbejdshallen og samtidigt minimere risikoen for, at der opstår eksplosive atmosfærer, også kaldet ATEX.

Technor udvikler kun miljøvenlige ventilationsanlæg

Måske er du nervøs for, at de mange forurenende partikler, som ventilationsanlægget suger ud af arbejdshallen, blot bliver sprøjtet direkte ud i den frie natur og derved belaster miljøet. Den bekymring fejes helt af banen med Technors ventilationsanlæg. Technor ser beskyttelse af nærmiljøet som fuldstændig afgørende, når de installerer et ventilationsanlæg, og de tager ansvaret for at sikre og tage hånd om de partikler, der arbejdshallen renses for.