Måske kan genkende det i dig selv.?!

Pludselig vågnede jeg op en dag mit i kaos, og tænkte, hvad laver jeg her.

Jeg voksede op med masser af Kaos, kritik, og skældud.

Der var også masser af kærlighed.

For at få adgang til den, var det klogt at undgå alt, det der skabte konflikter, og for at gøre det, var jeg altid på vagt overfor der kunne vække faren til livs.

Det betød også at jeg ikke kunne være hele mig, og lukkede derfor ned for hvem jeg i virkeligheden var, fordi jeg blev rigtig god til passede mig alle andre og deres behov, “please” i stedet for at lytte til mine egne behov og hvad der var godt for mig.

Fordi når jeg gjorde det troede jeg at det var måden jeg fik kærlighed på, for at undertrykke mine egne behov, for at gøre plads til andre, og for at passe ind i kasserne i stedet for at frem elske mig selv og alle mine egenskaber, og stå stærk i dig selv og shine.

Fordi det var for smertefuldt at stå alene, fordi jeg havde brug at føle kærlighed og tryghed.

Sandheden er at nå du som barn ikke er blevet lyttet til dine behov, og blevet elsket lige præsic for den du er, og tilsidesætter dig selv er der stor sandsynlighed for at du vil have følelsen af at føle dig forkert når du lytter til dig selv, både som barn og som voksen, og det kan udvikle både angst og depressioner, og lavt selvværd, på grund af umættede behov.

Måske genkender du det i dig selv.?!

Så hvis du mødte dit barn lige derfra hvor det er med de behov det har for at blive elsket lige præsic som det er, uden at være bange for at du ville miste dig selv eller dig selv som forældre, men at åbne dit hjerte, og vide at når du lytter, så får du et barn med selvtillid og et godt selvværd, der er god til at stå stærkt sig selv og lytte til sig selv og sine egne behov.

Pludselig vågnede jeg op en dag mit i kaos, og tænkte, hvad laver jeg her.

Jeg begyndte at lytte, lytte til mig selv, og vælge mig selv, tage sunde beslutninger, selvom det føltes som om jeg skulle dø, det var så angst provokerende.

I dag lever jeg et sundt og kærligt liv sammen med min søn, der hvor der er plads til at lytte til sig selv og hinandens behov, meninger og ønsker.

Det sted i mig selv, hvor jeg kærligt kan møde mit eget barn, fordi jeg har arbejdet med mig selv og de begrænsninger, der blokerede for at leve et rigt liv med kærlighed til mig selv, og lytte til mine egne behov og være ernerkendende og kærlig overfor mig selv så jeg kærligt og ernerkendende kan møde mit barns ønsker og behov.

Jeg har givet slip på behovet for at tilfredsstille andres behov, men jeg tager ansvar for at fylde mig selv op hverdag og leve ud fra glæde tilfredshed og nydelse, fordi jeg også ved det er muligt for andre. Hvis du også gerne vil med på rejse, hvor kærlig kommunikation er i fokus, og vil undgå kritik og at skælde ud på dit barn, er du hjertelig velkommen i min gruppe, hvor jeg Gratis deler med dig hvordan du kan hjælpe dit barn med at få mere selvtillid og et bedre selvværd ved at skrive “Ja tak” nede i kommentarfeltet, så sender jeg dig en besked til dig på Messenger

💬


Jeg glæder mig meget til at dele min historie, indsigter, og viden med dig.

Kærligst Suzann