Stråsø Savværk

Stråsø Savværk

https://www.straasoe.dk/
https://niipit.dk/straasoe/wp-content/uploads/sites/711/2021/04/straasoe-savvaerk-banner.jpg

Stråsø Savværk

Industriarealet 2
6990 Ulfborg
lars@straasoe.dk


Hos Stråsø Savværk er dine ønsker i højsædet

Træ skåret op efter dine specifikke mål og god kundepleje – det får du hos Stråsø Savværk

I Ulfborg nær Holstebro finder du Stråsø Savværk – et lille savværk drevet af Lars Sørensen, som har en stor passion for arbejde med træ i alle former. Den passion skinner igennem, når man som kunde har brug for hjælp til et meget specifikt problem eller leder efter et stykke træ i specialmål. Lars fra Stråsø Savværk tager med glæde enhver opgave på sig, og han går gerne lidt længere end normalt, for at du bliver tilfreds.

Det betyder, at du kan tage forbi Lars’ savværk for at få skåret lige præcis det stykke træ, du har brug for til dit private eller professionelle projekt. Savværket kan også hjælpe, hvis du ønsker hjælp til at få lavet færdige møbler borde, bænke, højbede – og endda også sheltere, hvis du elsker at sove ude i det fri.

Træarbejde i enhver form og størrelse

Tager man forbi det lokale byggemarked, kan det være svært at finde et stykke træ eller et træmøbel i lige præcis den størrelse, man har brug for. Ofte ender man med at købe et produkt i en standardstørrelse, som man selv skal stå for at skære til hjemme. Dette problem eksisterer ikke hos Stråsø Savværk. Ønsker du dig et bålhus i nogle helt specifikke mål, eller mangler du lige det sidste bræt til din nylagte terrasse i en bestemt træsort, kan du få det hos Stråsø Savværk i Ulfborg. Tilmed er servicen altid i top – og det samme er priserne.