STERNO

sterno

https://sterno.dk/
https://niipit.dk/sterno/wp-content/uploads/sites/735/2021/07/Sterno-banner.png

Sterno ApS

Merkurvej 3B
7430 Ikast


Sterno kan levere det gulv, du drømmer om

Trægulve, linoleumsgulve eller epoxygulve? Sterno sælger og monterer alle typer gulve

Selvom man ikke skulle tro det, kan nye gulve gøre en stor forskel for et hjem. De kan fungere som det afsluttende touch på en større renovering eller spille hovedrollen i renoveringen – uanset hvad vil de bidrage med at gøre hjemmet mere sammenhængende. De giver simpelthen et visuelt løft til hele hjemmet.

Hvis du drømmer om nye gulve og leder efter en håndværker, der er specialiseret i montering af gulve, er Sterno det helt oplagte valg. Det faktum, at de kun beskæftiger sig med gulve betyder, at de har udviklet et unikt håndværk, som andre multihåndværkere har svært ved at leve op til. Sterno er altså et gulvfirma med stort G, og de bringer flere års erfaring til bordet efter at have været i branchen siden 2015.

Få professionel vejledning til dit valg af gulv hos Sterno

Det kan virke overvældende at skulle vælge mellem de mange typer gulve, der findes. Skal du gå med det naturlige look, eller ville det i dit tilfælde være smart med et mere praktisk gulv såsom vinyl eller linoleum? Og hvad med farven? Valget af gulv kan give anledning til et hav af spørgsmål, og hvis du har brug for vejledning i den forbindelse, kan du kontakte Sterno, som står klar til at hjælpe dig videre.

Sterno forhandler udelukkende gulve i høj kvalitet og tidløst design. De servicerer både private og erhverv med montering af nye gulve, så uanset om du er privatperson eller virksomhed kan du få dine drømmegulve leveret af Sterno.