Sommerhusudlejning

Niipit Sommerhusudlejning er stedet hvor du nemt, overskueligt og uden blinkende reklamer, kan finde  det næste sommerhus til din ferie.

Du kan finde kontakt oplysninger på udlejer og du kan både se billeder og læse anmeldelser fra lejere.

De sommerhuse og ferielejligheder du kan finde på Niipit, er huse der enten vises gennem et udlejningsfirma eller gennem private mennesker.

Niipit tjekker alle private udlejere inden de kan få en profil på sitet. Det er din sikkerhed for at husene udlejes af de rigtige personer. Sommerhuse der udlejes gennem udlejningsfirmaer er tjekket af firmaet. Det er din sikkerhed for at husene findes og ejes af de rigtige mennesker.


Prisgaranti

Mange firmaer lovet prisgaranti når du booker et sommerhus. Ofte handler det om at det hus de har til udlejning, kan du ikke leje andre steder. Så husk at se dig for når du er ude og kigge på sommerhus til din næste ferie.

I dag snydes der desværre alt for meget med sommerhus udlejning rundt omkring i Danmark. Derfor er det vigtigt at du tjekker de oplysninger udlejer giver dig. Her under kan du læse lidt om hvordan du kan tjekke en udlejer.

Det kan være en ide at kigge efter om huset nu også eksisterer. Det kan du ofte gøre ved en simpel Google søgning. Søg på den adresse du får oplyst, sørg for at få billeder af huset. Når du søger på Google kan du bruge Google maps Her kan du skifte til satelit og zoome ind på huset / adressen og se om der ligger et hus på den adresse og om det ligner det hus du er ved at leje.

Det er også en god ide at få udlejers telefon nummer og adresse så kan du tjekke om det passer med de oplysninger han / hun giver dig.


Når du vil leje et sommerhus, er det vigtigt at du har en fast skriftlig aftale, om det sommerhus du ønsker at leje. Hvis en udlejer ikke vil give dig en udlejningsaftale så bør du straks være på vagt og tænke dig om en ekstra gang.

Sommerhusudlejning skal være en god oplevelse for begge parter.

Sørg for at aftale følgende i forbindelse med din næste sommerhusudlejning

– hvad depositum skal være og hvad det skal dække.
– hvornår skal det betales og betal det gerne med kreditkort gennem et link på en hjemmeside.
– hvad er leje perioden dato og kl for ankomst og dato og kl for afrejse.
– hvad indeholder leje prisen og hvad skal du betale for ekstra, og hvad er prisen for de ekstra ting.
– rengøring er ofte et problem før og efter. Sørg for at have en klar aftale om hvad er dine forventninger og hvad er udlejers forventninger. Skriv ned hvad i skal have rengjort.
Nogle steder står der at vinduer skal pudses…. det er måske lige lovlig voldsomt.
– hvad høre der med til huset. Håndklæder, sengetøj, dyner, puder, elkedel, og hvad du ellers måtte have brug for. Sørg for at det er beskrevet i aftalen.

– hvem skal du kontakte hvis der er noget galt med huset
– skal huset varmes op inden du kommer og evt med varmeinstallation eller brændeovn. Det kan koste dyrt at varme et hus op fra 5 grader til 20 grader med levarme.
– hvis der er brændeovn er der så brænde med i prisen eller skal i selv have noget med. Hvis udlejer sælger brænde spørg hvad det er for træ da det ikke er alt træ der giver lige meget varme.
– aftal hvordan i kommer ind i huset og hvor i skal afleverer nøgler igen.
– aftal hvornår sommerhuset skal være betalt og hvornår i får depositum retur. Husk at give reg og konto nummer til tilbage betalingen.

Alt I alt sørg for at have så meget på skrift som muligt. Det gør sommerhus udlejningen meget nemmere.


Skal du ses på Niipit?

Hvis du har et sommerhus, en ferielejlighed, en husbåd eller andet som du gerne vil have ind på Niipit, så lad os høre fra dig. Du er velkommen til at kontakte os på b4b@niipit.dk så vi kan finde ud af at få dig oprettet og din bolig på Niipit.


Her kan du se nogle af de områder vi har på Niipit i forbindelse med overnatning

Alle overnatninger

Lokale spisesteder

Lokale butikker


Sommerhusudlejning hos Niipit.dk