Skovby-el

El-installatør i Galten og omegn

Skovby El har 15 år med elektrikerarbejde

https://www.skovby-el.net
https://niipit.dk/skovby-el/wp-content/uploads/sites/730/2021/06/Skovby-el-banner.png

Skovby El

Østervangen 26
8464 Galten
Tlf: +45 24 40 56 89
E-mail:skovby-el@skovby-el.net


Skovby El er din lokale el-installatør i Galten og omegn

Mere end 15 år med elektrikerarbejde og god kundeservice

Der går mange historier om, at håndværkere ikke overholder aftaler og efterlader et værre rod, når de færdige med deres arbejde – det skal du ikke bekymre dig om, hvis du vælger Skovby El til opgaven. Manden bag firmaet, Michael Frederiksen, har kundetilfredshed, punktlighed, oprydning samt rådgivning og dialog som sine fire absolut vigtigste parametre.
Med 15 år på bagen som elektriker i Galten, Silkeborg, Skanderborg og andre byer i omegnen har Skovby El mange tilfredse kunder, der hyrer firmaet gang på gang, når de har brug for hjælp til elektrikerarbejde. På Skovby Els hjemmeside kan du se et galleri med et udvalg af de opgaver, firmaet løser for sine kunder på daglig basis.

Elektrikerfirma for både private og virksomheder

Uanset om du har brug for hjælp til udskiftning af en stikkontakt i din private bolig, opsætning af komplekse elinstallationer i en industrivirksomhed eller noget derimellem, kan Skovby El klare opgaven for dig. De arbejder nemlig både med private kunder, virksomheder og industrivirksomheder.
De private kunder får ofte hjælp til installering af lys, netværk, klimastyring og meget andet – det samme gælder virksomhederne. Industrivirksomhederne hjælper Skovby El ofte med automatik, pumper, ventilation, frekvensformer m.m. Derudover hjælper Skovby El også gerne med hårde hvidevarer – herunder alt fra montering af maskiner til reparation og vejledning.
Uanset hvad du har brug for hjælp til, kan du give Michael Frederiksen fra elektrikerfirmaet Skovby El et kald eller sende en mail – de kan næsten med garanti løse opgaven for dig.

Skovby-el logo