Skippers Gardiner

Få Gratis besøg af en gardinbus

Gardinløsninger til både privat og erhverv.

https://www.skippersgardiner.dk
https://niipit.dk/skippers-gardiner/wp-content/uploads/sites/726/2024/02/skippers-gardiner.png

Skippers Gardiner

Dybdalen 5
8960 Randers SØ
Tlf: +45 7060 2425
E-mail:info@skippersgardiner.dk


Hos Skipper Gardiner kan du altid finde den bedste løsning til dine gardiner

Når du køber gardiner fra Skippers Gardiner, så får du altid gardiner af den højeste kvalitet som er tilpasset præcis dine behov. De hjælper dig med at finde en løsning som sikrer at du får den bedste oplevelse.

Skippers Gardiner er grundlagt af Mikkel Skipper som har mere end 17 års erfaring indenfor branchen og kan anvende sin ekspertise og erfaring til, at sikre de bedste gardinløsninger til både privat og erhverv.

Der kan være mange årsager til at få nye gardiner. Det kan eksempelvis være at du lige et flyttet ind i et nyt og dejligt hjem, hvilket gør at du har brug for en god, professionel og holdbar gardinløsning. Det kunne også være at dine eksisterende bare var slidte, gamle eller ikke opfyldte alle dine behov til gardinerne.

For at sikre at kunderne altid får leveret et kvalitetsarbejde hver gang, så har de valgt altid at anvende dansk produceret arbejde, samt kun godkendte og velafprøvede produkter og materialer fra alle deres leverandører. Hele idégrundlaget for Skippers Gardiner er at kunderne altid skal føle sig velkomne og blive professionel behandlet. Derudover skal de altid få tilbudt den bedste løsning som altid er veldokumenteret.

Du kan altid få et besøg af en gardinbus gratis og få opmålt dine vinduer når du køber gardiner hos Skippers Gardiner. Når deres gardinbus kører rundt i Jylland, så er den altid fyldt med forskellige vareprøver i mange farver, samt kan du finde et stort udvalg af rullegardiner, plissegardiner og lamelgardiner. Kort fortalt betyder det altså at du får besøg en gardinbutik på hjul.

Herefter kan de hjælpe dig med rådgivning, opmåling og give dig et uforpligtende tilbud som du kan tænke over.

Hvis du gerne vil høre mere, så kan du læse mere om Skippers Gardiner på hjemmesiden, samt finde vores kontaktoplysninger på hjemmesiden.