Scan Agentur

ScanAgentur

https://www.scan-agentur.dk/
https://niipit.dk/scan-agentur/wp-content/uploads/sites/717/2021/04/skydeporte.png

Scan Agentur

Hjortspringvej 26
6430 Nordborg
mail@scan-agentur.dk


Scan Agentur er markedsførende inden for sikringsløsninger.

Et bredt sortiment af sikringsløsninger til private, offentlige og alle erhvervsbrancher.

Sikringsløsninger til din ejendom eller virksomhed.

Scan Agentur har mere end to årtiers erfaring i at levere sikringsløsninger til virksomheder i alle brancher – det gælder fx porte, pullerter, bomanlæg, hegn og personkarruseller til sikring af blandt andet erhvervsejendomme, industrianlæg, campingpladser, parkeringsfaciliteter og havneområder. Derfor er Scan Agentur den helt optimale samarbejdspartner, hvis du er på udkig efter sikringsløsninger til din virksomhed.

Derudover tilbyder Scan Agentur også et inspirerende udvalg af sikringsløsninger til private boliger, der kan sikre tryghed i hverdagen til dig og din familie. Udvalget består af en bred vifte af gitterporte, garageporter og pullerter, der sikrer din bolig mod ubudne gæster. Scan Agentur har porter, der kan møde ethvert behov og passer til alle boliger. Derudover tilbyder de kompetent rådgivning, kompromisløs kvalitet, gennemtænkt funktionalitet og ikke mindst design med sans for detaljen.

Scan Agenturs serviceaftaler.

Vil du være sikker på, at din bolig eller virksomheds sikringsløsninger altid fungerer optimalt, er en serviceaftale hos Scan Agentur det rette valg for dig. Alle serviceaftalerne er fordelagtige og kundetilpassede, så du får en aftale, der passer til behovene for dine sikringsløsninger.

Med en serviceaftale er du sikker på, at dine sikringsløsninger bliver vedligeholdt regelmæssigt, og derved forlænger du levetiden på disse. Derudover får du efter hvert serviceeftersyn en udførlig servicerapport, der fungerer som din garanti for kvalitet og professionelt udført arbejde. Alle sikkerhedseftersyn på automatiske porte gennemføres desuden i overensstemmelse med lovgivningen på området.