SAXO SOLUTION

saxosolution.dk

https://saxosolution.dk
https://niipit.dk/saxo-solution/wp-content/uploads/sites/382/2020/01/saxosolution-Tag-før-og-efter.jpg

Saxo Solution

Showroom, Bådehavnsgade 12
2550 København SV

Åbent efter aftale


Saxo Solution – Spansk Saxo naturskifer til tag og facade og Louvre smedejernstagvinduer

Saxo solution forhandler naturskifer til tag og facade fra Spanien, samt tagvinduer fra Frankrig. Vore produkter forhandles i Danmark, Norge og Sverige.
Vore kunder er professionelle, dvs. håndværkere og byggemarkeder, men også almindelige husejere, der bygger nyt, renoverer eller bygger til.
Indehaver af Saxo solution, Erik Johansen, har i mere end 20 år arbejdet med naturskifer og er den i Denmark der har størst erfaring med skiferkvaliteter og oplægningsteknik.

Saxo naturskifer til tag og facade – den eneste med 50 års garanti

Vi forhandler naturskifer og tagvinduer, i den absolut bedste kvalitet og med en levetid og æstetik, som er helt unik i forhold til andre byggematerialer. Vores Saxo naturskifer regnes for den stærkeste og mest holdbare skifer der findes.

Naturskifer i bedste klasse

Saxo naturskifer leveres udelukkende som bedste klasse A kvalitet fra de bedste skiferbrud i Nordvest Spanien. Vore naturskifer er testet iht. den franske LNE norm og opfylder alle krav til byfornyelse. 
Vi foretager løbende inspektioner med de forskellige skiferbrud og holder meget tæt til vore leverandører.

Louvre smedejernstagvinduer til historiske ejendomme og moderne byggeri

Louvre tagvinduer er designet med respekt for det 19. århundredes stilretning og bevarer ejendommen sjæl. De anvendes til fredede ejendomme og ny arkitektur og opfylder nutidens krav til isolering og komfort.

Saxo garanterer for de absolut bedste kvaliteter på markedet og du kan få hjælp og vejledning til projektering og udførelse ved hver enkelt projekt.