Restaurant Cro’n

Logo Restaurant Cron

TLF 65910508

Restaurant Cro'n

Dronningensgade 29
5000 Odense C


Restaurant Cro’n – dansk mad i Odense

Dansk mad i Odense

Er du på udkig efter dansk mad i Odense, er Restaurant Cro’n det rette valg.

Vi serverer dansk mad af høj kvalitet – præcis som vor mor lavede det. Nyd f.eks. en omgang stegt flæsk med persillesovs, tarteletter, bøf med løg eller en af vores mange andre retter.

Vi har også et lækkert udvalg af danske desserter til at slutte måltidet af med. Prøv f.eks. vores gammeldags æblekage eller klassiske rødgrød med fløde.

Placeret i hjertet af Odense

Restaurant Cro’n er placeret i charmerende Dronningensgade i centrum af Odense – en sidegade til Odenses gågade. Så det er oplagt at slutte en dag med shopping og byvandring af med en tur på Restaurant Cro’n.

Vi kan også anbefale at gå en tur ned gennem Dronningensgade, som er fyldt med smukke bygninger.

Restaurant Cro’ns historie

Vi åbnede tilbage i 2002 og har nydt at forkæle vores gæster lige siden. Men før det emmede bygningen også af liv. For i 1950’erne og 1960’erne husede bygningen nemlig morgenværtshuset ”Blomsten”, og i 1980’erne og 1990’erne var stedet kendt som et populært jazz-værtshus.

Vi er stolte af at føre traditionen videre og berige vores kunder med gode oplevelser og minder.

Hold din næste fest på Restaurant Cro’n

Hvis du står og skal holde fest i form af f.eks. et bryllup, en konfirmation, en dåb eller lignende, så tag endelig fat i os.

Hold øje med vores arrangementer

Vi afholder løbende diverse arrangementer som f.eks. ølsmagninger, flæskegilde og Mortens Aften. Du kan holde dig opdateret på vores hjemmeside.

Både restaurant og mad ud af huset

Uanset om du har lyst til en tur ud at spise eller til at tage maden med hjem, er Restaurant Cro’n et godt valg. Du kan nemlig både besøge vores autentiske restaurant og købe lækker dansk mad ud af huset. Vi glæder os til at høre fra dig.