https://www.poolpartner.dk/
https://niipit.dk/poolpartner/wp-content/uploads/sites/738/2022/01/Pool.png

Din Pool Partner

Lille Rørbækvej 10
3600 Frederikssund


Skab et samlingssted i haven med en pool

Med en pool fra Din Pool Partner får du den pool, du altid har drømt om

Mange forbinder en pool med luksus og varme himmelstrøg. Som oftest er det noget, vi stifter bekendtskab med på ferier, men hjemme i det danske land hører det stadig til sjældenhederne at se en pool i en villahave. Det er noget, Din Pool Partner gerne vil lave om på.

Sjov, leg og afslapning for hele familien

Med en pool fra Din Pool Partner skaber du et uderum, der tiltrækker børn som voksne. Børnene kan lege i poolen og brænde noget af alt deres energi af, imens du tager en slapper eller læser en god bog ved poolkanten. Poolen kan også bruges til motion af både børn, voksne, gravide og seniorer.

Brug Din Pool Partner som sparringspartner igennem hele forløbet

Din Pool Partner har mange års erfaring med at samle og etablere pools i danskernes haver. De leverer både plast- og betonpools i forskellige størrelser, farver og former. Hvilken pool du skal vælge, afhænger af dine behov. Her kan Din Pool Partner også være behjælpelige. Med deres kyndige rådgivning kan I sammen afdække hvilke behov du har, samt hvilke muligheder din have rummer.
Din Pool Partner kan agere rådgiver og sparringspartner under hele forløbet, så du kan være sikker på, at alting forløber, som det skal. Etablering og installering af poolen står Din Pool Partner også for, så kontakt dem allerede i dag, hvis du drømmer om en pool derhjemme.